Lifestyle

Βικτόρια Μπέκαμ: Στέλνει γράμμα στον εαυτό της και αποκαλύπτει τι ζητά από το μέλλον

Βικτόρια Μπέκαμ: Στέλνει γράμμα στον εαυτό της και αποκαλύπτει τι ζητά από το μέλλον
Βικτόρια Μπέκαμ: «Το μυστήριο είναι πάντα χρήσιμο μετά από σχεδόν 22 χρόνια γάμου» λέει.

Ένα ιδιαίτερο γράμμα έγραψε για τη βρετανική έκδοση της Vogue, η Βικτόρια Μπέκαμ. Σε αυτό η 45χρονη σχεδιάστρια μόδας απευθύνεται στον μελλοντικό εαυτό της, μιλά για τους ρόλους της ως μητέρα, σύζυγος, φίλη και επιχειρηματίας ενώ μιλά και για τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει το πάθος της για το τραγούδι.

«Αγαπητή μελλοντική Βικτώρια» ξεκινά το γράμμα της, όπου εξηγεί αρχικά για την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε:

«Το 2020 και το 2021 ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, αλλά έχεις πάρει τα μαθήματά σου από εκείνη την εποχή. Ελπίζω να διαβάζεις αυτό το γράμμα σε μια παραλία, περιτριγυρισμένη από όλους τους ανθρώπους που αγαπάς! Δώσε τους τεράστιες αγκαλιές για μένα (περίμενε, είμαι η πιο κοντή στην οικογένεια τώρα ;). Έχεις βιώσει περισσότερη συντροφικότητα με την οικογένειά σου από ό, τι φανταζόσουν ποτέ (όλες αυτές τις 293 μέρες και συνεχίζουμε) και είναι κάτι που σίγουρα απολαμβάνεις».

Στη συνέχεια αναφέρεται στους ρόλους της ως μητέρα, σύζυγος, φίλη και επιχειρηματίας και εξηγεί πόσο οι μεταβαλλόμενες συνθήκες των νέων δεδομένων της πανδημίας απαιτούν πάθος, επιμονή και ρίσκο για τα σχέδιά της. Μάλιστα, γράφει και για τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει το πάθος της για το τραγούδι και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στη μόδα.

Πρόκειται για τα χρόνια, που παρακολουθούσε τον Έλτον Τζον να ερμηνεύει το “Tiny Dancer”, στη σκηνή στο Λας Βέγκας. «Σαν να ήταν η πρώτη φορά, και συνειδητοποίησες ότι ήταν σαν οξυγόνο γι’ αυτόν. Ήταν μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή σου – ενώ το τραγούδι και ο χορός σε διασκέδαζαν, δεν ήταν το πάθος σου. Εκείνη την ημέρα, ξεκίνησες την αναζήτηση για να αποκαλύψεις τα όνειρά σου» σημειώνει.

Επίσης δεν παραλείπει να αναφερθεί στο γάμο της. «Θυμάσαι τις συμβουλές που ακολούθησες στη διάρκεια του lockdown; Είπες γαμη@@@ τα, και φόρεσες ένα υπέροχο φόρεμα βάφοντας smokey τα μάτια σου. Πάντα σου άρεσε να εκπλήσσεις τους ανθρώπους – ειδικά τον Ντέιβιντ. Το να διατηρείς αυτό το μυστήριο είναι πάντα χρήσιμο μετά από σχεδόν 22 χρόνια γάμου. (Ποια γαμήλια επέτειο γιορτάζετε τώρα;)» .

«Παρακαλώ πες μου ότι εξακολουθείς να φοράς τακούνια» καταλήγει στο γράμμα τρολάροντας τον ίδιο της τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments