Video

Σαλαγκούδη: Ψηφίστηκε προτεινόμενη για αποχώρηση – Οι δύο υποομάδες των «Διασήμων»

Σαλαγκούδη: Ψηφίστηκε προτεινόμενη για αποχώρηση – Οι δύο υποομάδες των «Διασήμων»
Σαλαγκούδη: Μαζί με τον Πάνο Καλλίδη και τον Γιώργο Κοψιδά είναι προτεινόμενη προς αποχώρηση η νέα παίκτρια των Διασήμων.

Βγήκαν τα μαχαίρια στην ομάδα των «Διασήμων» με τις δύο υποομάδες να είναι πλέον φανερές. Μετά από ακόμα μία βαριά ήττα χθες με 10 – 3 και το ηθικό σε πολύ κακή κατάσταση, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη προς αποχώρηση. Η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε από τους περισσότερους συμπαίκτες της και έτσι το κοινό θα αποφασίσει ανάμεσα σε αυτήν και τους Κοψιδά, Καλλίδη. Η ψηφοφορία έκλεισε με έξι ψήφους στην Ανθή και 4 στην Κάτια.

Στο συμβούλιο ωστόσο φάνηκαν ξεκάθαρα τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα που στην πραγματικότητα έχει χωριστεί στα δύο. Εξάλλου νωρίτερα ένας μεγάλος καβγάς στήθηκε στην καλύβα με κεντρικά πρόσωπα την Κάτια και την Ελευθερία. Ο λόγος; Το φαγητό. Οι δύο ομάδες που έχουν διαμορφωθεί διαφωνούν στην σημασία των αγωνισμάτων και της ομαδικότητας. Για τους μεν, (Ελευθερία, Κονδυλλάτο, Άννα – Μαρία, Ανθή) τον κρίσιμο ρόλο τον έχει η ομαδικότητα που δείχνουν οι παίκτες και οι συνθήκες συμβίωσης. Για τους δε (Κάτια, Κοψιδάς, Παππάς, Ελίζαμπεθ) σημασία έχουν οι επιδόσεις στα αγωνίσματα.

 

Η κόντρα με την Κάτια

Ο Πάνος Καλλίδης αποκάλυψε ότι ένα βράδυ είδε την Κάτια να τρώει ρύζι, κρυφά από τους συμπαίκτες της. Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου ήρθε σε σύγκρουση με το μοντέλο στην παραλία των «Διάσημων». Σε έξαλλη κατάσταση της είπε: «κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν δουλεύουν ομαδικά. Και σιγά σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι». Η Κάτια της απάντησε «μοιράζομαι ό,τι μπορώ να μοιραστώ, τρέχω για την ομάδα» για να της απαντήσει η Ελευθερία «Γιατί εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου, ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη!».

«Ελευθερία εγώ δεν σε κρίνω. Απλά το vibe που λαμβάνω εδώ από τους συμπαίκτες μου είναι ότι ήρθαν για διακοπές», σχολίασε η Κάτια. Έξαλλος είναι και ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, που επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο γιατί τον ψήφισε και είπε στην κάμερα ότι ο τραγουδιστής είναι στην κλίκα της Κάτιας, με Κοψιδά και Αλέξη Παππά. Ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο είπε ότι ψήφισε στην προηγούμενη ψηφοφορία τον Πάνο γιατί η απόδοσή του δεν είναι τόσο καλή όσο άλλων παικτών. «Με στενοχωρεί για τον Γιώργο (Κοψιδά), γιατί δεν έχω καταλάβει το λόγο που τον ψήφισαν» είπε ο Παππάς. Και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ομάδα ψήφισε τον Γιώργο.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments