Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης Παναθηναϊκός: Εκτός δράσεις όλο τον Ιανουάριο

Δημήτρης Κουρμπέλης Παναθηναϊκός: Εκτός δράσεις όλο τον Ιανουάριο
Δημήτρης Κουρμπέλης Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός της ομάδας θα απουσιάσει και όλο τον υπόλοιπο Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός έχει πορευτεί στα τελευταία παιχνίδια χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο έμπειρος χαφ είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ομάδας, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς. Σαν να μην έφτανε αυτό ο αρχηγός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και το όλο θέμα της επιστροφής του πήγε αρκετά πίσω. Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει την επιστροφή όσων ποδοσφαιριστών βρέθηκαν θετικοί στον ιό, αλλά η επάνοδος του Δημήτρη Κουρμπέλη θα αργήσει περισσότερο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης όλο τον Ιανουάριο, αφού μόλις ξεπεράσει τον κορωνοϊό θα πρέπει να κάνει το ίδιο και με ένα άλλο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν έπαιξε επειδή είχε ένα οίδημα στους προσαγωγούς, λόγω της χρόνιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Γι αυτό το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τον υποβάλλει σε θεραπευτική αγωγή. Ωστόσο, θα αναγκαστεί να την συνεχίσει όταν αναρρώσει, δηλαδή σε περίπου δέκα μέρες. Συνεπώς θα είναι έτοιμος στις αρχές του Φλεβάρη.

Εμμανουηλίδης Παναθηναϊκός: Δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του

Το Sportime, όμως, αναφέρει ότι αυτός ο χρόνος που του δίνεται μια στο τόσο δεν του φτάνει. «Όλα καλά και όλα ωραία με τον Εμμανουηλίδη. Πήρε χρόνο, «παστέλωσε», μια χαρά. Και; Καθρεφτάκια σε ιθαγενείς πιστεύουν πως δίνουν στον πιτσιρικά αν θεωρείται πως αυτό, ένα τέταρτο δηλαδή κάθε Πάσχα και Λαμπρή, φτάνει για να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό. Εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, έχει χαθεί, προφανώς με ευθύνη του club και εξελίξεις σαν τις προχτεσινές περισσότερο σπρώχνουν τον μικρό στην έξοδο παρά του αλλάζουν κατεύθυνση», γράφει χαρακτηριστικά η αθλητική εφημερίδα.

Να σημειώσουμε ότι το καλοκαίρι υπήρχαν φήμες ότι ο Εμμανουηλίδης θα έφευγε δανεικός με πιθανό προορισμό τα Γιάννινα. Όμως, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ο Λάζλο Μπόλονι ήθελε να του δώσει ευκαιρίες. Ο μικρός, όπως φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΛ, έχει πολύ ποδόσφαιρο στο… αίμα του και μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό αν βοηθηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments