Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον Γιάννη Μπουτάρη

Άσχημα τα νέα για τον Γιάννη Μπουτάρη
Γιάννης Μπουτάρης σύντροφος: Ελεύθερος και πάλι ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προέβη σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και φανέρωσε πως είναι ελεύθερος καθώς χώρισε από το τελευταίο του ταίρι, τη νεαρή και πολύ όμορφη Μαρία Ιωαννίδου.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια, δηλαδή το 2018, και επρόκειτο για ένα «άγνωστο διαζύγιο», μέχρι και τη στιγμή που αποφάσισε ο ίδιος να το δηλώσει, με πολλούς να μένουν έκπληκτοι με αυτή την εξέλιξη στην προσωπική του ζωή.

Υπήρχαν άτομα μάλιστα, που πίστευαν θα ήταν μαζί για χρόνια αλλά δυστυχώς δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και αυτή η σχέση κράτησε το πολύ δύο χρόνια, ίσως και λιγότερο, παρότι ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές. Ο 76χρονος τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αγάπης με τη σύντροφό του και να παντρευτεί με σύμφωνο συμβίωσης, όπως και έγινε.

Στο απόσπασμα της συνέντευξης, ο ίδιος ο 60ός δήμαρχος Θεσσαλονίκης από την ίδρυση της δημαρχίας της πόλης αναφέρει για τον λόγο που μένει πλέον μόνος και δεν είναι πια παντρεμένος. «Το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος», είναι ο έρωτας ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή κάποιου.

Ερωτηθείς για το πόσες φορές ερωτεύτηκε, απάντησε ως εξής: «Όσες σχέσεις είχα. Κάμποσες στη διάρκεια του διαζυγίου μου. Ερωτευόμουνα. Δεν μπορώ να είμαι με κάποια χωρίς να ερωτευτώ. Ο έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη, και η αγάπη είναι σεβασμός, εκτίμηση, ένα σωρό πράγματα».

«Έτσι διατηρείται και ο έρωτας. Υπάρχει ο έρωτας ο οποίος σήμερα σε χτυπάει στο κεφάλι και μετά από λίγο χάνεται. Και υπάρχει ο έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη. Εγώ έζησα και τα δύο», προσέθεσε.

«Τώρα δεν είμαι με καμία. Η γυναίκα που αγαπούσα, πέθανε. Με αυτήν ήμουν ερωτευμένος από τα δεκαέξι μου. Κάναμε παιδιά, εγγόνια, χωρίσαμε. Κοντά δέκα χρόνια χωρισμένοι και μετά ξανασμίξαμε. Η τελευταία φάση αυτής της σχέσης ήταν η καλύτερη». Και αυτή του η απάντηση σημαίνει πως τώρα «μένω μόνος. Παντρεύτηκα ξανά πριν από δύο χρόνια, αλλά ο γάμος απέτυχε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments