Ελλάδα

Τροχαίο στην Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα

Τροχαίο στην Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα
Τροχαίο στην Κρήτη: Το τροχαίο κόστισε τη ζωή στην 37χρονη Όλγα και τη μόλις 3 ετών κόρη της.

Βίντεο σοκ έχει έρθει στη δημοσιότητα από το τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Τρίτης στην Κρήτη που κόστισε τη ζωή στην 37χρονη Όλγα και στην 3χρονη κόρη της Στέλλα. Ολόκληρο το νησί θρηνεί για άλλες δύο ζωές που χάνονται στην άσφαλτο, ενώ συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές όσο περνάνε οι μέρες με τραγικούς πρωταγωνιστές τον σύζυγο της 37χρονης και πατέρα του κοριτσιού, αλλά και τον πατέρα της άτυχης αστυνομικού.

Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη εμβολίστηκε κυριολεκτικά από αγροτικό όχημα που ερχόταν με ταχύτητα από τα δεξιά της. Την ώρα που η αστυνομικός έκοβε ταχύτητα και έπαιρνε αριστερή στροφή, το αγροτικό έπεσε με δύναμη πάνω στην πίσω δεξιά πόρτα του ΙΧ, όπου βρισκόταν το καθισματάκι του παιδιού.

Το αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα, τούμπαρε και ακολούθησε έκρηξη, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Η 37χρονη και η κόρη της βρήκαν ακαριαίο θάνατο μόλις λίγα μέτρα πριν φτάσουν στο σπίτι τους. Στο βίντεο που προέρχεται απο κάμερα ασφαλείας αποτυπώνεται καρέ καρέ η σφοδρή σύγκρουση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τραγική ειρωνεία είναι ότι ο σύζυγος της 37χρονης και πατέρας του κοριτσιού που είναι και αυτός αστυνομικός ήταν σε ανοιχτή ακρόαση όταν συνέβη το τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Τρίτης στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι ένιωσε ο άτυχος πατέρας και σύζυγος εκείνη την στιγμή…

Πληροφορίες του creta24.gr, αναφέρουν ακόμα πως ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας. Άλλη μια αδιανόητη στιγμή…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Χθες Τετάρτη έγινε η κηδεία της 37χρονης και της κορούλας της στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στις Μοίρες. Να θυμίσουμε ότι η 37χρονη αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στο Α.Τ. Πύργου, έφευγε από το σπίτι του πατέρα της όταν συγκρούστηκε με το αγροτικό όχημα από το ελαιουργείο.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο στη μητέρα και την τρίχρονη κόρη της. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε το creta24.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments