Video

Λεφάκης: Προβλέπει τι θα γίνει το 2021

Λεφάκης: Προβλέπει τι θα γίνει το 2021
Λεφάκης: Ο Έλληνας αστρολόγος αποκάλυψε πως είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού, από το 1998.

Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του χρόνου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Shοw» στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης (13 Ιανουαρίου) ο Κώστας Λεφάκης.

Ο Έλληνας αστρολόγος μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού, από το 1998, ενώ έδωσε τις προβλέψεις τους για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε αναφερόμενος και στην εξέλιξη της κατάστασης το επόμενο διάστημα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως τόνισε λοιπόν, «η χρονιά αυτή θα είναι κάπως καλύτερη σε λεπτομέρειες διαβίωσης από το 2020 αλλά θα έχει αιφνιδιασμούς, μεταβολές, αναπάντεχα γεγονότα. Εγώ την ονόμασα ποιητικά κάπως την χρονιά των ανέμων και της βροχής. Είμαστε σε μια μεγάλη στροφή. Πρέπει να μην φοβηθούμε…Θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές».

«Πολλοί αρχηγοί θα αλλάξουν θέση, θα αναστατωθούν τα Κοινοβούλια. Η Ευρώπη θα είναι ο μεγάλος ασθενής. Στην Αμερική θα γίνει νέος διχασμός. Υπάρχει πιθανότητα μεγάλης σεισμικής αναταραχής. Θα χαθούν χρήματα όπως χάθηκαν το 1999. Και είναι και η χρονιά που θα γίνουν εκλογές. Αυτή τη χρονιά θα ζήσουμε προδοσίες», εξήγησε.

Και προσέθεσε: «Το 2022 θα τελειώσει ο κορωνοϊός. Το 2024 θα γυρίσουμε στην κανονικότητα αλλά όχι όπως αυτή που είχαμε το 2019». Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε πως από το 2025 έως το 30 θα έχουμε μεγάλη ανάκαμψη.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Λεφάκης για ό,τι θα συμβεί το 2021:

«Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της δοκιμασίας, της σύγκρουσης μεταξύ του παλιού και του καινούργιου. Ο Φλεβάρης έχει πρόσκαιρες ευκαιρίες και μια προειδοποίηση του καλού που θα έρθει καθυστερημένα. Ο Μάρτης θα φέρει αναστατώσεις και αλλαγές που θα είναι απρόβλεπτες. Ο Απρίλης θα έχει αισθητό το καλό και θα βοηθήσει στην επικοινωνία, την παραγωγή, τη συναλλαγή, τη μετακίνηση».

«Τον Μάιο, τα εμβόλια θα έχουν αποτελέσματα και θα κρατήσει μέχρι τέλη Ιουλίου το θετικό του πράγματος. Τον Ιούνιο θα έχουμε εκλογές ή και πολλές άλλες διαταραχές στην παγκόσμια πολιτική σκηνή ενώ ο Αύγουστος είναι ο κατάλληλος μήνας για απόδραση στη χαρά. Αισιοδοξία και τον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Σεπτέμβριο ενώ ο Οκτώβριος χαρακτηρίζεται από εμπόλεμο κλίμα. Ο Νοέμβριος θα είναι δύσκολος και τέλος, ο Δεκέμβριος: θα είναι μήνας δοκιμασίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments