Αθλητισμός

Βασίλης Ζαγαρίτης Πάρμα: Οδεύει προς Ιταλία ο νεαρός μπακ

Βασίλης Ζαγαρίτης Πάρμα: Οδεύει προς Ιταλία ο νεαρός μπακ
Βασίλης Ζαγαρίτης Πάρμα: Ο νεαρός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να στηρίξει κάποια νεαρά παιδιά προκειμένου να μπορέσουν να εξελιχθούν. Ένας από αυτούς ήταν ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Ο ακραίος αμυντικός κατάφερε να εντυπωσιάσει με την ποιότητα του με δεδομένο πάντα ότι είναι μόλις 19 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Τα πράγματα έδειχναν ιδανικά για τον Παναθηναϊκό με εξαίρεση μια σημαντική λεπτομέρεια. Αυτό ήταν το συμβόλαιο του νεαρού που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να πείσουν τον νεαρό αμυντικό να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ωστόσο η απόσταση στο οικονομικό φάνηκε πως είναι μεγάλη και τελικά αγεφύρωτη. Μετά την πρώτη Ιανουαρίου ο Ζαγαρίτης έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ενόψει καλοκαιριού. Την ίδια ώρα αν οι “πράσινοι” αποφασίσουν να τον πουλήσουν τότε δεν μπορούν να έχουν μεγάλες απαιτήσεις για έναν παίκτη που σε έξι μήνες μένει ελεύθερος.

Κερδίζει τη μάχη η Πάρμα

Σχεδόν από την αρχή της σεζόν υπήρξαν πολλές ομάδες που τσέκαραν την περίπτωση του Ζαγαρίτη. Ανάμεσά τους ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα αγωνιστεί στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν η Πάρμα έχει κάνει κρούση προς την πλευρά του παίκτη και έχουν φτάσει σε συμφωνία για την μεταγραφή του στην Ιταλία.

Η ιταλική ομάδα φέρεται να προσφέρει 150.000 ευρώ για να τον κάνει από τώρα δικό της και να μην περιμένει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός έκανε το προηγούμενο διάστημα πρόταση ανανέωσης στον νεαρό άσο, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία και από τη στιγμή που δεν φαίνεται πως υπάρχει περιθώριο να τα βρουν, το πιθανότερο είναι να τον παραχωρήσει μέσα στο μήνα.

Ο Ζαγαρίτης αναμένεται να προπονηθεί με το λεγόμενο γκρουπ εξέλιξης και να μην είναι στην αποστολή για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός απέρριψε κρούσεις από το εξωτερικό για τους Γιάννη Μπουζούκη και Δημήτρη Εμμανουλίδη. Οι «πράσινοι», μάλιστα, σκοπεύουν να συζητήσουν με τους δύο νεαρούς για επέκταση των συμβολαίων τους, που λήγουν το 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments