Lifestyle

Φίλιππος Σοφιανός: Απίστευτη δήλωση – «Ο άντρας έξω η γυναίκα στο σπίτι»

Φίλιππος Σοφιανός: Απίστευτη δήλωση – «Ο άντρας έξω η γυναίκα στο σπίτι»
Φίλιππος Σοφιανός: Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του. Είμαι παραδοσιακός δήλωσε και συμπλήρωσε: «Πιστεύω στο οι άντρες έξω η γυναίκα στο σπίτι».

Για την ζωή του και την επαγγελματική του πορεία μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «έχει τον ακάθιστο» στα προσωπικά και στα επαγγελματικά, ενώ ανέφερε ακόμα πως οι γάμοι του δεν ευοδώθηκαν καθώς πιστεύει σε ένα μοντέλο οικογένειας που δεν έχει εύκολη εφαρμογή. Το μοντέλο αυτό όπως εξήγησε είναι «ο άνδρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι».

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ακάθιστο. Αφιερώνομαι σε κάτι με ψυχή και σώμα, τα δίνω όλα και μετά πάμε για άλλα. Μην τους πιάσουμε τους γάμους. Εγώ έχω ένα πρότυπο οικογένειας που δεν βρίσκει εφαρμογή. Είμαι παραδοσιακός σε αυτά, ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι και στα παιδιά η φροντίδα. Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται. Είναι δύσκολο για έναν κανονικό άνθρωπο να δεχτεί την ζωή ενός ηθοποιού και το αντίθετο. Ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους της δουλειάς μου. Η σκηνή ήταν ιερή για εμένα, δεν ερωτευόμουν συναδέλφους.

Σε επίπεδο φλερτ μπορεί να φλερτάρω και με την ταξιτζού ας πούμε. Αλλά το να επιλέξεις το φλερτ για σύντροφο είναι πολύ γενναία απόφαση. Έχω τσιμπηθεί με πρωταγωνίστριες όπως και το αντίθετο έχει συμβεί. Έχω κάνει πολλές ερωτικές σκηνές στις σειρές αλλά ποτέ δεν ένιωσα αμηχανία.»

Η φύση του, όπως εξομολογείται, ευθύνεται για το γεγονός ότι διήγε έναν ανήσυχο βίο, καθώς δεν μπορούσε να βολευτεί πουθενά, πράγμα που τον οδήγησε να περάσει από πολύ σκληρές περιόδους.

Στη συνέχεια, μίλησε για την καριέρα του και το αν ερωτεύτηκε ποτέ κάποια από τις ηθοποιούς που συνεργάστηκε στο παρελθόν: «Είχα μία μανία ότι ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους της δουλειάς. Για κάποιο μυστήριο λόγο θεωρούσα τη σκηνή ιερό πράγμα και δεν μπόρεσα να ερωτευτώ την παρτενέρ μου», είπε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι τελευταία προσέγγισε τηλεοπτικό σταθμό για να μάθει αν υπάρχει διαθέσιμος ρόλος σε σίριαλ για εκείνον παίρνοντας για απάντηση ένα ηχηρό «όχι».

«Τελευταία έκανα εγώ πρόταση στην τηλεόραση και μου είπαν ότι δεν με θέλουν. Χτύπησα την πόρτα και είπα “Είμαι ο Φίλιππος Σοφιανός, έχετε κάποιο ρόλο για μένα;”Μετά από 5 ημέρες με πήραν και μου είπαν “το κανάλι δεν γουστάρει”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments