Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου έγκυος: Σαρώνει η ανάρτηση στο Instagram όπου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα

Αθηνά Οικονομάκου έγκυος: Σαρώνει η ανάρτηση στο Instagram όπου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα
Αθηνά Οικονομάκου έγκυος: Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου κρατά αγκαλιά τον γιο της Μάξιμο.

Με μια τρυφερή και αινιγματική- ελαφρώς- ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της όπου μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο followers, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να ανακοινώσει τα τόσο ευχάριστα νέα, ότι δηλαδή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου κρατά αγκαλιά τον γιο της Μάξιμο και με τα δύο δάχτυλά της δείχνει τον αριθμό δύο. Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει πως η ευτυχία της δεν κρύβεται και με τη βοήθεια των κατάλληλων hashtags αποκαλύπτει ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Ακολουθεί η ανάρτησή της στο Instagram στην οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 130 χιλιάδες likes:

Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που ακροβατεί ανάμεσα στη μητρότητα, τη συντροφικότητα, την επιχειρηματικότητα και τη φιλία σε ένα μόλις 24ωρο, προσπαθώντας να τα συνδυάσει όλα.

«Η ολοκλήρωση ήρθε με τη γέννηση του παιδιού μου… Διανύω μια πάρα πολύ εποικοδομητική περίοδο στη ζωή μου, είμαι μια νέα μανούλα που προσπαθεί να τα καταφέρει όλα, όσο πιο τέλεια γίνεται! Προσπαθώ βέβαια! Κάνω μια δουλειά που αγαπώ πολύ, ενώ καταφέρνω να περνάω ποιοτικό χρόνο και με το μωρό μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

«Έχω έναν άντρα που με φροντίζει, με αγαπάει, με προσέχει και κυρίως είναι πραγματικά συνδεδεμένος με το μωρό. Περιτριγυρίζομαι από δύο υπέροχες οικογένειες και φίλους που αγαπώ και με αγαπούν. Ναι, είμαι ευτυχισμένη… Πολύ. Θα ήμουν αγνώμων αν έλεγα πως δεν είμαι. Και ξέρεις τι; Είμαι ευτυχισμένη επί της ουσίας. Τα βασικά πράγματα στη ζωή μου είναι ισορροπημένα και διανύω μια πολύ όμορφη φάση της ζωής μου».

Όσο για την πρώτη της συνάντηση με τον Φίλιππο, «θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμαστε με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω πως εγώ αυτόν θέλω».

«Έτσι ακριβώς! Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι και ότι εμένα μου αρέσει. Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά. Τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα, και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments