Lifestyle

Ιωάννα Μπέλλα Instagram: Σκέτη «κόλαση» με αυτό το κορμάκι

Ιωάννα Μπέλλα Instagram: Σκέτη «κόλαση» με αυτό το κορμάκι
Ιωάννα Μπέλλα Instagram: Η πρόσφατη- πριν από μια εβδομάδα περίπου- ανάρτησή της με μαύρο κορμάκι σαρώνει στα social media.

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι μοντέλο και έχει κερδίσει τον τίτλο της Star Hellas 2018. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια και στην πορεία μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί δούλεψε υποδοχή σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.

Από μικρή ηλικία είχε στο μυαλό της τον χώρο της μόδας. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών στη χώρα μας και έχει σπουδάσει αισθητικός και make up artist. Γεννημένη στις 31 Μαρτίου 1996 στη Βέροια, όπου και μεγάλωσε, από την ηλικία των επτά ετών και για περίπου δέκα χρόνια, ασχολούνταν με το βόλεϊ, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης.

Σταμάτησε όμως, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική και δερματολογία ενώ για μικρό χρονικό διάστημα, δούλευε παράλληλα ως υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να ακολουθήσει σπουδές δημοσιογραφίας στο ANT1 MediaLab. Παράλληλα, εργαζόταν αρχικά σε ινστιτούτο αισθητικής και έπειτα ως βοηθός του makeup artist Παντελή Τουτουντζή.

Της αρέσει να ταξιδεύει και αγαπημένοι προορισμοί είναι η Χαλκιδική, η Μύκονος, το Μιλάνο και η Νέα Υόρκη. Μάλιστα, πριν από τα καλλιστεία είχε βρεθεί στο Next Top Model. Στο βίντεο της παρουσίασης της είπε πως «είμαι το Next top model γιατί αγαπάω αυτό που κάνω, αγαπάω την πασαρέλα, αγαπάω τη φωτογραφία, αγαπάω τα ρούχα και πιστεύω έχω γεννηθεί για αυτό».

Εντυπωσιακή σε κάθε της ανάρτηση

Στο Next Top Model οι ψήφοι των κριτών ήταν ως εξής: Από την Ηλιάνα ήταν «ναι», από τη Βίκυ «ναι», από τον Άγγελο «όχι« και τον Δημήτρη «όχι». Και μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση αλλά λίγες ημέρες μετά η Ιωάννα βρέθηκε στα καλλιστεία όπου κέρδισε τον πρώτο τίτλο αυτόν της Star Hellas 2018. Και πλέον κλείνει τη μια δουλειά μετά την άλλη.

Μάλιστα, φροντίζει να ενημερώνει τους κοντά 600 χιλιάδες ακολούθους της τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα όσο και για στιγμές της καθημερινότητάς της. Και η πρόσφατη- πριν από μια εβδομάδα περίπου- ανάρτησή της με μαύρο κορμάκι σαρώνει στο Instagram έχοντας συγκεντρώσει παραπάνω από έξι χιλιάδες likes:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments