Lifestyle

Survivor spoiler 17 1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα – Πότε μπαίνουν οι νέοι παίκτες

Survivor spoiler 17 1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα – Πότε μπαίνουν οι νέοι παίκτες
Survivor spoiler 17 1: Παιχνίδι συγκέντρωσης σήμερα με πολλές αλλαγές να έρχονται για τους παίκτες.

Σε μια προσπάθεια η παραγωγή του Survivor να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, συνεχίζει να βάζει νέα άτομα στους Διάσημους και τους Μαχητές στέλνοντάς τους στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Ηλίας Μπογδάνος και Βαλερία Χοψονίδου, μαζί με μια Μαχήτρια, είναι τα άτομα που αναχώρησαν την εβδομάδα αυτή, από το αεροδρόμιο της Αθήνας με προορισμό τις μακρινές παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας προκειμένου να πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Όπως αναμένεται, θα μπουν πολύ σύντομα, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιεύματα, έρχονται αλλαγές και είναι πολλές μάλιστα. Αυτό το επεισόδιο θα είναι το τελευταίο με τις δύο ομάδες όπως τις ξέρουμε μιας και αλλάζει η σύνθεσή τους με αποτέλεσμα να έχουμε νέες ομάδες στο Survivor, με σκοπό να γίνει πιο ενδιαφέρον.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής 17 Ιανουαρίου, το αγώνισμα είναι με κλειστά μάτια. Χρειάζεται μάλιστα τη βοήθεια των παικτών από τον πάγκο, ο παίκτης που αγωνίζεται. Όπως έχουμε δει ξανά σε παλαιότερους κύκλους του Survivor, δεν είναι θέμα το ποιος είναι πιο γρήγορος ή αθλητικός. Είναι περισσότερο παιχνίδι συγκέντρωσης.

Θεωρητικά λοιπόν, είναι από αυτά που οι Διάσημοι μπορούν να κοντράρουν τους Μαχητές καθώς δεν απαιτείται ούτε ταχύτητα ούτε δύναμη σωματική. Ρόλο καθοριστικό λοιπόν, θα παίξει η ψυχολογία και η προσοχή. Όσο για το ποιοι θα κερδίσουν, ας μην βγούμε από το… πρόγραμμά μας καθώς μεγάλο φαβορί θεωρούνται οι Μαχητές αλλά μπορεί να γίνει και κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Ακολουθεί το trailer για σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου:

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments