Θέσεις Εργασίας

ΕΡΤ προσλήψεις: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για νέες θέσεις

ΕΡΤ προσλήψεις: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για νέες θέσεις
ΕΡΤ προσλήψεις: Ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για νέους υπαλλήλους

Τελειώνει ο χρόνος για την υποβολή αιτήσεων στο νέο διαγωνισμό για την πρόσληψη υπαλλήλων στην ΕΡΤ. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας.Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών ενώ υπάρχουν και κρίσιμα μόρια για το διορισμό δίνουν και τα κοινωνικά κριτήρια που αναφέρονται μέσα στην προκήρυξη.

Οι ειδικότητες

Συνολικά ζητούνται έξι άτομα εκ των οποίων:

  • ΠΕ Πληροφορικής (2 άτομα)
  • ΤΕ Πληροφορικής (4 άτομα)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ε.Ρ.Τ. Α.Ε./Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Λεωφ. Μεσογείων 432 – Αγία Παρασκευή, Αθήνα – Τ.Κ. 153 42, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσλήψεων Αξιολόγησης & Εκπαίδευσης Προσωπικού, υπόψη κ. Δήμητρας Κούβαλη (τηλ. επικοινωνίας: 210 609 2420).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ).Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Πρόσληψη

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει αυτεπάγγελτου ή κατ’ ένσταση ελέγχου του ΑΣΕΠ που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή. Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Δείτε όλη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments