Διεθνή

Τζορτζ Φλόιντ: Ο Καϊρί Ίρβινγκ αγόρασε ένα σπίτι στην οικογένεια του

Τζορτζ Φλόιντ: Ο Καϊρί Ίρβινγκ αγόρασε ένα σπίτι στην οικογένεια του
Τζορτζ Φλόιντ: Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι προσφέρει σε όσους χρειάζονται βοήθεια.

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις 25 Μαΐου του 2020 πυροδότησε ένα από τα μεγαλύτερα κινήματα κατά του ρατσισμού, της δολοφονικής αστυνομικής βίας και των φυλετικών διακρίσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το κίνημα Black Lives Matter αναζωογονήθηκε και μετά από τόσους μήνες μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι έπαιξε ρόλο και στην εκλογική ήττα του Ντόναλντ Τραμπ που δεν δίστασε σε πολλές περιπτώσεις να καλύψει τους δράστες και να σταθεί απέναντι από τα θύματα.

Τώρα, ο Καϊρί Ίρβινγκ, που δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, έρχεται να ενισχύσει την οικογένεια του αδικοχαμένου σεκιουριτά. Όπως έκανε γνωστό ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Στέφεν Τζάκσον, ο οποίος ήταν καλός φίλος με τον Φλόιντ με τον οποίο έμοιαζαν και εξωτερικά, ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς αγόρασε ένα σπίτι για την οικογένεια του δολοφονημένου από αστυνομικούς 47χρονου άνδρα.

Η φωτογραφία – κολάζ που δημιούργησε το clutchpoints.com

Την οικογένεια του Φλόιντ έχουν βοηθήσει κι άλλοι, σύμφωνα με τον Τζάκσον. Με βάση τις δηλώσεις του στο The Rematch, η κόρη του Φλόιντ, Τζιάνα «δέχεται πολλή αγάπη, όχι μόνο από μας, αλλά από όλο τον κόσμο που δείχνει την στήριξή του. Ο Καϊρί Ίρβινγκ αγόρασε στην οικογένεια ένα σπίτι. Ο μάνατζερ του Λιλ Γουέιν τους αγόρασε μια Μερσέντες Μπενζ. Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ τους έδωσε μετοχές στην Ντίσνεϊ».

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα ο γκαρντ των Νετς δεν περνάει και το καλύτερό του διάστημα. Στην πραγματικότητα, είχε εξαφανιστεί χωρίς να ειδοποιήσει την ομάδα του και μόνο σήμερα τέθηκε αμφίβολος για τον αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με την ορολογία που χρησιμοποιούν οι ομάδες του ΝΒΑ για να ενημερώσουν για τους παίκτες που είναι τραυματίες ή λείπουν για προσωπικούς λόγους, όπως συνέβαινε τώρα με τον Ίρβινγκ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τον δούμε να επιστρέφει στα παρκέ.

Όπως και να έχει, όμως, για άλλη μια φορά ο Ίρβινγκ απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για το μπάσκετ, αλλά και για το τι συμβαίνει γύρω του. Άλλωστε, υπήρχαν φήμες που ήθελαν να μην αγωνίζεται αυτό το διάστημα ως αντίδραση στην εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments