Lifestyle

Survivor spoiler: Ο ΣΚΑΪ αυξάνονται οι μέρες προβολής του παιχνιδιού

Survivor spoiler: Ο ΣΚΑΪ αυξάνονται οι μέρες προβολής του παιχνιδιού
Survivor spoiler: Ο ΣΚΑΪ πήρε την απόφαση να αυξήσει τις μέρες προβολής του διαγωνισμού επιβίωσης.

Μπορεί οι δυο προηγούμενοι κύκλοι του Survivor να μην είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και φέτος. Ο τέταρτος κύκλος έχει ξεκινήσει δυναμικά και σαρώνει στην τηλεθέαση. Σίγουρα έχει παίξει ρόλο η καραντίνα και το γεγονός ότι αρκετός κόσμος είναι συνέχεια στο σπίτι του, ειδικά τις βραδινές ώρες. Βέβαια αυτό δείχνει ότι το Ελληνικό κοινό έχει μια αγάπη για το ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται τα τελευταία χρόνια.

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την πορεία του Survivor, ενώ πιστεύουν ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα στα επόμενα επεισόδια. Θυμίζουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν διάσημοι και μαχητές, αλλά δυο ανάμικτες ομάδες. Αυτό αναμένεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μαχητές είχαν κερδίσει τα περισσότερα αγωνίσματα. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων αυξήθηκε μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Περισσότερο Survivor από τον ΣΚΑΪ – Κόντρα με το MasterChef

Μεγαλύτερη δόση «Survivor» θα απολαμβάνουν σύντομα οι τηλεθεατές σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της «Real Life». Τα τέσσερα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης αναμένονται να γίνουν… πέντε, προκειμένου ο ΣΚΑΪ να «χτυπήσει» το MasterChef το οποίο σαρώνει σε τηλεθέαση κάθε σεζόν προκαλώντας ανησυχία στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι το «Survivor» να βρει θέση και στην prime time της Πέμπτης, με το κοινό να κάνει ένα μικρό «διάλειμμα» Παρασκευές και Σάββατα, ημέρες δηλαδή που έτσι κι αλλιώς το Star δεν θα προβάλλει τον επιτυχημένο διαγωνισμό μαγειρικής. Μένει να δούμε ποιο από τα δύο προγράμματα θα καταφέρει να επικρατήσει στους πίνακες τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη φορά που το MasterChef ήταν απέναντι στο δυνατό χαρτί άλλου καναλιού ήταν όταν βρέθηκε για κάποια ώρα μαζί με τις Άγριες Μέλισσες. Τότε ο διαγωνισμός μαγειρικής είχε επικρατήσει κατά κράτος. Θυμίζουμε ότι η Πέμπτη σεζόν του MasterChef θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο 23 Ιανουαρίου. Πρέπει να αναφέρουμε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει προβληθεί επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής το Σάββατο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments