Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη: Τι απαντά σε όσους την κατακρίνουν για τις πλαστικές στο πρόσωπό της

Αγγελική Ηλιάδη: Τι απαντά σε όσους την κατακρίνουν για τις πλαστικές στο πρόσωπό της
Αγγελική Ηλιάδη: Πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια στην νέα της εικόνα. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία της με την νέα πλαστική επέμβαση και απάντησε στις αντιδράσεις.

Καθόλου δεν άρεσε στους διαδικτυακούς της φίλους η νέα επέμβαση στο πρόσωπό της. Της το εκδήλωσαν με σχόλια κάτω από την φωτογραφία που κοινοποίησε μαζί με τον πλαστικό της χειρουργό. Όπως ανέφερε η ίδια στο Instagram το νέο της πρόσωπο δεν έχει μαύρους κύκλους, καθώς η ενέσιμη θεραπεία που έκανε δείχνει τα μάτια της πιο ξεκούραστα.

Οι περισσότεροι από τους ακολούθους της σχολιάζουν πως έχει παραμορφωθεί και έχει γίνει αγνώριστη, με την ίδια να δείχνει σε απάντησή της τον εκνευρισμό της.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

Ενδεικτικά είναι μερικά από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων

Aνάμεσα στο πλήθος των αρνητικών σχολίων που δέχτηκε ήταν και αυτό μιας γυναίκας που έκανε λόγο για παραμόρφωση στο πρόσωπό της. Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε με ευγένεια γράφοντας: «Ε, τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς! Καλό σου βραδάκι».

Ενώ σε ένα άλλο σχόλιο που μίλαγε για φτηνό λουκ, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε «Φτηνή είσαι εσύ»

Λίγα λόγια για την Αγγελική Ηλιάδη

Η εκθαμβωτική σκηνική της παρουσία σε συνδυασμό με τη χαρισματική φωνή που κληρονόμησε από την γιαγιά της την οδήγησαν γρήγορα σε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, η Άντζυ Σαμίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Πίτσα Παπαδοπούλου, με πιο πρόσφατες τις συνεργασίες της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Σάκη Ρουβά.

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί το 2003 με τίτλο «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού.

Το βιντεοκλίπ «Τα παράπονά μου»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments