Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Η Survivor που μας «έκλεψε» την καρδιά

Κάτια Ταραμπάνκο: Η Survivor που μας «έκλεψε» την καρδιά
Κάτια Ταραμπάνκο: Το γνωστό μοντέλο αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στη χώρα μας.

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί η Κάτια Ταραμπάνκο με τον  Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο επεισόδιο της Κυριακής (17/1) την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης. «Θα ήθελα να σας πω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρ’όλα αυτά, οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας είχα ανακοινώσει από την πρώτη μέρα, το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας άλλος παίκτης μέχρι τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Είναι γεγονός λοιπόν, η εκρηκτική 24χρονη δεν θα αγωνιστεί ξανά στο στίβο μάχης παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Όλοι όμως θα την θυμόμαστε για το πείσμα και την επιμονή της στα αγωνίσματα, αλλά και για τη φωνή όταν προσπαθούσε να εμψυχώσει τους «Διάσημους» που αγωνίζονται.

Άλλωστε, από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής παίκτρια της ομάδας της.

Βεβαίως την Κάτια Ταραμπάνκο δεν την γνωρίσαμε από το Survivor 4 αλλά από τη συμμετοχή της στο GNTM2, όπου ήταν και η μεγάλη νικήτρια. Μετά τον διαγωνισμό η προσωπική της ζωή γινόταν αντικείμενο σχολιασμού στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ούτως ή άλλως ποιος θα ξεχάσει την απίστευτη σκηνή στον μεγάλο τελικό του GNTM, που ο πρώην σύντροφος της, Γιάννης Χαλβατζής της έκανε πρόταση γάμου; Μια πρόταση που δεν έγινε δεκτή, αφού το ζευγάρι μετά το παιχνίδι χώρισε.

Όσον αφορά τώρα το λόγο του χωρισμού τους , ο Γιάννης Χαλβατζής αποκάλυψε πως πριν το παιχνίδι το ζευγάρι είχε χωρίσει και λίγο πριν η Κάτια μπει στο παιχνίδι είχαν επικοινωνήσει και είχαν την τυπική εβδομαδιαία επικοινωνία ενώ βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Και μετά ήρθε ένας μεγάλος έρωτας στη ζωή της Κάτιας με τον συγγραφέα Γιώργο Λάγιο. Μάλιστα οι δυο τους τον Μάρτιο του 2020 εμφανίστηκαν μαζί ως ζευγάρι στην εκπομπή The 2night show, όπου βρέθηκαν καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο η 24χρονη δεν θα είναι μόνη αφού θα πέσει στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Χωρινού με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες. Ο σύντροφος της είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος Χωρινός ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments