Lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Έκανε το απόλυτο throwback με την Κέιτ Μος

Ναόμι Κάμπελ: Έκανε το απόλυτο throwback με την Κέιτ Μος
Ναόμι Κάμπελ: Τα δύο μοντέλα τόπλες σε ένα από τα πιο σέξι εξώφυλλα της καριέρας τους.

Αναστέναξε το instagram. Η Κέιτ Μος είχε πρόσφατα γενέθλια και η φίλη της, Ναόμι Κάμπελ, της ευχήθηκε δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες και βάζοντας “φωτιά” στα social media. Καλλονές και απίστευτα εντυπωσιακές και οι δύο αποτελούν διαχρονικά είδωλα ομορφιάς και στιλ. Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ναόμι Κάμπελ για τα γενέθλια της καλής της φίλης και επίσης supermodel, σίγουρα αυτή που ξεχωρίζει είναι το απίστευτα σέξι κοινό εξώφυλλο για το περιοδικό Interview.

Πρόκειται για το τεύχος Δεκέμβριος/Ιανουάριος 2012-2013, όπου οι δυο τους ποζάρουν τοπλες.

Τις δυο τους ενώνει ένας πολύ δυνατός δεσμός.

Μιλώντας στο περιοδικό, η Ναόμι Κάμπελ αναφέρθηκε στην Κέιτ Μος τόνισε ότι τη θεωρεί μέλος της οικογένειάς της. «Η Κέιτ είναι σαν αδερφή μου. Όσο χρονών και να είναι, τη βλέπω σαν τη μικρή μου αδερφή. Την Κέιτ μου τη σύστησε η makeup artist Sharon Gault που βρισκόταν σε περιοδεία με τη Μαντόνα. Ήταν το 1992. Την ξανασυνάντησα στη Μαδρίτη. Την “απήγαγα” και αυτό ήταν. Την απήγαγα, σταματήσαμε στο Παρίσι για να πάρουμε την Κρίστι Τέρλινγκτον και πετάξαμε όλες μαζί για Δουβλίνο» είπε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

Το supermodel είναι πλέον 47:

Γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1974 στο Κρόιντον του Ηνωμένου Βασιλείου από τη σερβιτόρα Λίντα Ροσίνα Σέφερντ και τον υπάλληλο αεροπορικής εταιρίας Πίτερ Έντουαρντ Μος. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Νικ καθώς και μια ετεροθαλή αδελφή από τη πλευρά του πατέρα της, το επίσης μοντέλο Λότι (Σάρλοτ) Μος. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν δεκατριών. Φοίτησε στο Ridgeway Primary School και έπειτα στο Riddlesdown High School.

Όταν η Κέιτ Μος έκανε την εμφάνισή της στον χώρο του μόντελινγκ στα μισά της δεκαετίας του ‘90, όλοι είπαν πως είναι ένα anti-supermodel, ένα πρότυπο που πήγαινε κόντρα στις «Αμαζόνες» της εποχής, Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ και Κλόντια Σίφερ. Η ίδια μια skinny φιγούρα, με έντονες γωνίες, ίσια μαλλιά και απόκοσμη αύρα, δεν έμοιαζε με καμία. Η καριέρα της ξεκίνησε στα 14 και πλέον θεωρείται θρύλος στον χώρο του μόντελινγκ, με τις συνεργασίες της με τους οίκους μόδας και τα εξώφυλλα της στα περιοδικά να έχουν αφήσει εποχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments