Lifestyle

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση γιατί βρήκα τον εαυτό μου

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση γιατί βρήκα τον εαυτό μου
Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ για την περίοδο της τηλεοπτικής επιτυχίας, για τη σχέση με τη γυναίκα του, για την κατάθλιψη που πέρασε αλλά και για την σχέση του με την φύση.

Οι φίλοι του τον φωνάζουν «μοναχό» για τον τρόπο ζωής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε για την αλλαγή στη ζωή του από την στιγμή που αποφάσισε να κάνει οικογένεια αλλά και για την τηλεόραση και τις πλαστές απολαύσεις που του προσέφερε η χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Ακόμα αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που του προκάλεσε ένας χωρισμός και πως επέδρασσε στην μετέπειτα ζωή του.

Η ντόλτσε βίτα στην τηλεόραση αλλά και στη ζωή του

«Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφραζε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους, αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο και είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας, μόνος μου, και είχα οκτώ μεταφορικά μέσα […] Έπαιρνα πολλά λεφτά και έλεγα στους φίλους μου: “Να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, στην Ουγγαρία κ.ά.”. Σε έβλεπα στενοχωρημένο, π.χ., και έλεγα: “Θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα”. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα».

 Η σχέση του με την Άννα Δημητρίεβιτς

«Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν μοντέλο, ήταν στο Μιλάνο και την έστειλαν για μία δουλειά στην Ελλάδα. Μόλις ήρθε στη χώρα μας είπε εγώ εδώ θέλω να ζήσω». Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη σειρά «Για την Άννα» του Μανούσου Μανουσάκη. «Μου είπε μια θεϊκή ατάκα. “Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, είναι ένα κοστούμι που μου το έκανε δώρο ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω”. Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν καυχιέμαι. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα. Έχουν περάσει από τότε 14 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση

«Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση».

Ευθυμιάδης και Σρόιτερ περπατούν σε σπασμένα γυαλιά

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για να ξεπεράσει τους φόβους του περπατά και… πάνω σε σπασμένα γυαλιά! Στο πλαίσιο της ενασχόλησης με τον διαλογισμό και της επαφής με τη φύση ο ηθοποιός προσκάλεσε τον δημοσιογράφο σε μια επίδειξη αυτοκυριαρχίας… να περπατήσει πάνω σε κομμάτια από σπασμένα γυαλιά. Ο Αντώνης Σρόιτερ περπάτησε στα γυαλιά για να ακούσει την τελική grande ατάκα από τον Ευθυμιάδη «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments