Video

Gal Gadot: Στο Netflix πάει το νέο κατασκοπικό θρίλερ

Gal Gadot: Στο Netflix πάει το νέο κατασκοπικό θρίλερ
Gal Gadot: Τα παγκόσμια δικαιώματα της νέα κατασκοπικής ταινίας με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot, "Heart of Stone", αγόρασε το Netflix.

Αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline αποκάλυψε ότι το κατασκοπικό θρίλερ «Heart Of Stone» με την ηθοποιό Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot) μπήκε στην «φαρέτρα» του Netflix που κατάφερε να αγοράσει τα παγκόσμια δικαιώματα προβολής της ταινίας. H ταινία θα έρθει από την εταιρεία παραγωγής Skydance Media και η ηθοποιός συμμετέχει στην παραγωγή.

Το σενάριο θα γραφτεί από τους Greg Rucka (The Old Guard) και Allison Schroeder (Hidden Figures), ενώ τα σκηνοθετικά ηνία ενδέχεται να αναλάβει ο Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose). Η συμφωνία φέρνει την ηθοποιό Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot) ξανά στους κόλπους του Netflix.

Η ηθοποιός μετά την ταινία «Wonder Woman 1984» της WarnerMedia, θα πρωταγωνιστήσει με τον Ντουέιν Τζόνσον «The Rock» και τον Ράιαν Ρέινολντς στην παραγωγή του Netflix «Red Notice».

Η Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot) είναι Ισραηλινή ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και μοντέλο. Περισσότερο γνωστή έγινε για τον ρόλο της ως Wonder Woman στις ταινίες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» (2016) και «Wonder Woman» (2017), ενώ συμπρωταγωνιστεί και στην ταινία «Justice League». Άλλος της γνωστός ρόλος ήταν ως Gisele Yashar στο franchise «The Fast and the Furious». Γεννημένη στο Πετάχ Τίκβα, ξεκίνησε, αρχικά, στρατιωτική καριέρα, η οποία σταμάτησε όταν ήταν 20 ετών. Στα 18 της ωστόσο, ασχολήθηκε παράλληλα και με το μόντελινγκ, κερδίζοντας το 2004, τον τίτλο της Μις Ισραήλ. Μετά τα 20 της, παρακολούθησε μαθήματα νομικής, ενώ η πρώτη επιτυχία ήρθε αργότερα με το «The Fast and the Furious». Η Γκαντότ είναι παντρεμένη, από το 2008 και έχει αποκτήσει δύο κόρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments