Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Γκροζίτσκι και Kροβίνοβιτς τα ονόματα για τα άκρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Γκροζίτσκι και Kροβίνοβιτς τα ονόματα για τα άκρα
Ολυμπιακός μεταγραφές: Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές εξετάζουν τις περιπτώσεις των Γκροζίτσκι και Kροβίνοβιτς.

Επικαλούμενος πληροφορίες από την Αγγλία ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του στον Πρωταθλητή τα δύο πρώτα ονόματα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός. Το ένα του Γκροζίτσκι από την Μπρόμιτς και το άλλο του Κροβίνοβιτς ο οποίος παίζει δανεικός στην ίδια ομάδα αλλά ανήκει στην Μπενφίκα και βρίσκεται σε διαδικασία διακοπής του δανεισμού του από τους Άγγλους.

Ο Γκροζίτσκι είναι κλασικός εξτρέμ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ ο Κροβίνοβιτς είναι μεσοεπιθετικός και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες λήφθηκε η απόφαση στον Ολυμπιακό να γίνει η προσπάθεια απόκτησης ενός εξτρέμ αλλά και ενός δεξιού μπακ.

Τι θα γίνει με τον Σουντανί

Με ποιους θα προχωρήσει και ποιους θα αφήσει ο Ολυμπιακός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου; Τα ονόματα του Λοβέρα και του Κάιπερς είναι μάλλον στην λίστα για αποχώρηση, ωστόσο υπάρχουν και φήμες και για άλλους παίκτες. Όπως αναφέρει το ΦΩΣ: «Πρόσφατα ο Μαρτίνς είχε δηλώσει ότι δεν έχει νόημα να συνεχίζουν στην ομάδα παίκτες που δεν αγωνίζονται. Κι αυτό έχει φανεί το τελευταίο διάστημα ότι ισχύει για Λοβέρα και Κάιπερς.

Για τον Μπρούνο ίσως φαινόταν επίσης, αλλά ο Βραζιλιάνος είχε και το πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Η υποχώρηση του Σουντανί από τις αποστολές ίσως επίσης δείχνει κάτι για τον Αλγερινό. Και θυμίζει ότι ίσως κάποια δημοσιεύματα του περασμένου μήνα από την πατρίδα του είχαν ισχυρές βάσεις. Πάντως, μέχρι το τέλος κάθε μεταγραφικής περιόδου ανατροπές και αλλαγές πλάνου δεν είναι σπάνιες. Κάθε άλλο… ».

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχαν δημοσιεύματα του Αλγερινού τύπου που ισχυρίζονταν ότι πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να βάλει τέλος στην συνεργασία με τον Σουντανί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Buteur» της Αλγερίας, η πλευρά του Θρύλου έχει ενημερώσει την αντίστοιχη του ποδοσφαιριστή πώς δεν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Εξηγώντας του πώς στο πλάνο είναι να αποκτηθούν πιο νεαροί ποδοσφαιριστές στη θέση του. Ωστόσο αυτά παραμένουν φήμες και μέχρι να γίνει κάποια κίνηση ο Σουντανί παραμένει κανονικά στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments