Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι επόμενες κινήσεις των “ασπρόμαυρων”

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι επόμενες κινήσεις των “ασπρόμαυρων”
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Σφιντέρσκι αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ασπρόμαυρων.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άλλαξε τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μόνο οι αγορές καθώς σημαντικό ρόλο για κάθε ομάδα παίζουν και οι πωλήσεις. Οι “ασπρόμαυροι” το γνωρίζουν καλά και ήδη έχουν χάσει έναν βασικό ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν είναι μόνο ο βασικός αριστερός μπακ, αλλά και ένας από τους σταθερότερους παίκτες για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Τα χρήματα είναι καλά αλλά το κενό που δημιουργείται είναι μεγάλο.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να απαλλαγούν από τον Τσόλακ που δεν εντυπωσίασε, ενώ ήδη έχει αποκτηθεί αντικαταστάτης. Δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να χρειαστεί να κινηθεί εκ νέου για επιθετικό. Η Μπολόνια έχει χτυπήσει την πόρτα για τον Κάρολ Σφιντέρσκι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά είναι αρκετά καλή για να μπορέσει να την αρνηθεί ο ΠΑΟΚ. Όλα τα παραπάνω φέρνουν τα πάνω κάτω στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τι ετοιμάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με το Metrosports: “Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ είναι προ των πυλών, προέχει η ενίσχυση της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά την παραχώρηση του Γιαννούλη στην Νόργουιτς και τρία ονόματα έχουν συζητηθεί έντονα στο «τραπέζι», προκειμένου οι επιτελείς του Δικεφάλου να καταλήξουν σε ένα εξ΄ αυτών. Ο Φράνκο Φερράρι που αγωνίζεται στον Βόλο αποτελεί μία επιλογή, όμως παρά την αρχική επικοινωνία των δύο πλευρών, μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρξε νεότερη.

Ενδεχομένως αυτό να συμβεί σήμερα, όμως όλα είναι ανοιχτά. Θυμίζουμε πως ο Φερράρι έχει συμβόλαιο με τον Βόλο έως το καλοκαίρι, παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας και θεωρείται μία αξιόπιστη επιλογή. Εφόσον προκριθεί τελικώς του Φερράρι, όπως έλεγαν χθες εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, θα «τρέξει» παράλληλα μία ακόμη περίπτωση. Για να καλυφθεί ο Βόλος με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Φράνκο Φερράρι, αξιολογείται η προοπτική να μετακινηθεί από την Νίκη Βόλου, στον Βόλο, ο Ηλίας Πολίμος. Πρόκειται για τον 25χρονο ακραίο αμυντικό (παίζει και στις δύο θέσεις) που θεωρείται από τους περισσότερους προπονητές στην κατηγορία, ως ο καλύτερος του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη επιλογή για τον ΠΑΟΚ, είναι αυτή του Ζουνίνιο Καπισάμπα. Πρόκειται για τον 23χρονο αριστερό μπακ πρώτης γραμμής από την Βραζιλία. Ο Ζουνίνιο Καπισάμπα ανήκει στην Γκρέμιο (έχει συμβόλαιο ως τον Φεβρουάριο του 2023), αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Μπαΐα. Παρότι μέσα στο 2020 έκανε 40 παιχνίδια με την Μπαΐα και ανανέωσε σχετικά πρόσφατα τον δανεισμό του, ο Καπισάμπα έχει εκδηλώσει την επιθυμία να δοκιμάσει το επόμενο βήμα στην Ευρώπη και υπάρχει «παράθυρο» να φύγει δανεικός σε άλλη ομάδα.

Η περίπτωση του μελετάται από Γκαρσία και Ρέμπε (έχει προταθεί για δανεισμό με οψιόν αγοράς) και αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχει καταγράψει στην καριέρα του: με την Μπαΐα 53 παιχνίδια/7 ασίστ, με την Γκρέμιο 23 ματς/3 γκολ/1 ασίστ, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στην Κορίνθιανς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments