Lifestyle

Μέγκι Ντρίο: Η πρόταση για το Survivor και το «όχι»

Μέγκι Ντρίο: Η πρόταση για το Survivor και το «όχι»
Μέγκι Ντριο: Τι αποκάλυψε το μοντέλο για το ριάλιτι επιβιώσης και τι είπε για τους παίκτες.

Να βρει την αντικαταστάτρια της Κάτιας Ταραμπάνκο φαίνεται πως επιδιώκει η παραγωγή του Survivor, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από μια ακόμη κοπέλα που έχει περάσει από το GNTM να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο.

Την αποκάλυψη έκανε το ίδιο το μοντέλο. Όπως είπε, δέχτηκε πρόταση την οποία όμως αναγκάστηκε να απορρίψει γιατί έχει προβλήματα με το έντερό της. «Ξαναδέχτηκα μια πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι η Κάτια αρρώστησε και θα ήμουν η αντικαταστάτριά της λογικά. Έχω όμως μερικά προβλήματα υγείας με το έντερο. Θα έπαιρνα 3.500 με 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Η Κάτια πήγε στο Survivor για να φτιάξει την εικόνα της. Εγώ την έμαθα από εκεί, δεν την ήξερα».

Η Μέγκι, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, έσταξε επίσης «φαρμάκι» και για άλλους παίκτες. «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από εκεί γιατί νομίζω ότι τα σκάνδαλά του για φέτος φτάνουν. Μια με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια για το Survivor… δηλαδή εντάξει τραγουδιστής είσαι κράτα κι ένα προφίλ», είπε για τον τραγουδιστή.

Ποια είναι όμως η άλλοτε παίκτρια του GNTM, που προκαλούσε συνεχώς με τα καυστικά σχόλιά της λέγοντας πως όλες την ζηλεύουν, και που ίσως να βλέπαμε και στον Άγιο Δομίνικο;

Η Μέγκι είναι 26 ετών και με καταγωγή από την Αλβανία. Έχει σπουδάσει αγγλικό δίκαιο στο Λονδίνο και της αρέσει η γυμναστική και η μαγειρική. Είναι μάλιστα επαγγελματίας μοντέλο από τα 20 της χρόνια, ενώ προτιμά την πασαρέλα από τις φωτογραφίσεις.

Η μελαχρινή ξεχωρίζει με το γυμνασμένο σώμα της, για το οποίο μάλιστα δεν φαίνεται να στερείται πολλά πράγματα για να το διατηρήσει. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που όσο συμμετείχε στο GNTM την βλέπαμε να τρώει πατατάκια, μπισκότα και άλλα σνακς που δεν περιμέναμε να τρώνε τα μοντέλα.

Όσο για την Κάτια Ταραμπάνκο, της οποία θα έπαιρνε τη θέση αν έλεγε “ναι”, θυμίζουμε ότι οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης σε συνδυασμό με ένα αυτοάνοσο νόσημα δεν επιτρέπουν στη νικήτρια του GNTM να παραμείνει στο νησί. Συγκεκριμένα, η 24χρονη μπήκε δύο φορές στο νοσοκομείο και η παρατεταμένη αδιαθεσία της ανησύχησε την παραγωγή, αλλά και τους συμπαίκτες της. Λόγω της κατάστασης, μάλιστα, δεν υπήρξε αποχώρηση από τους Διάσημους στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης και στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής (17/1) έγινε γνωστό πως επιστρέφει στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments