Lifestyle

Survivor 4: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Περικλής Κονδυλάτος

Survivor 4: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Περικλής Κονδυλάτος
Survivor 4: Νέα ήττα για τους Κόκκινους και εντάσεις στο Συμβούλιο του Νησιού.

Συνεχίζονται οι εντάσεις στην ομάδα των πρώην Διάσημων. Στο χθεσινό επεισόδιο (19/1) ο Περικλής Κονδυλάτος λίγο πριν ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα έριξε τα “βέλη” του κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού προς τον Γιώργο Κοψιδά. Ωστόσο, οι υπόλοιποι Κόκκινοι δεν το άφησαν να περάσει έτσι, δείχνοντας του την πόρτα της εξόδου.

Συγκεκριμένα, στη διαδικασία της ψηφοφορίας ο Κονδυλάτος πήρε 7 ψήφους έναντι 2 του Κοψιδά και μίας της Ελισάβετ και θα είναι αυτός που μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη θα περιμένει να μάθει τι αποφάσισε το κοινό και αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Το περίμενα. Δεν έχω αισθήματα για αυτό. Η λογική μου λέει ότι ήταν ένα πολύ λογικό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν υπερβολικά αναμενόμενο. Φαίνεται και αριθμητικά το πόσο αναμενόμενο ήταν. Ήταν δεδομένο ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και δεν υπάρχει λόγος να κάνω τον έκπληκτο. Από τη στιγμή που δεν υπήρχα σε αυτό το σχήμα εξαρχής, έχει σαν λογικό αποτέλεσμα να μην κολλάω και σε αυτό το σχήμα», ανέφερε ο ίδιος για την υποψηφιότητά του.

Νωρίτερα, στον αγώνα ασυλίας, οι Κόκκινοι ηττήθηκαν με 10-6 από τους Μπλε και μάλιστα ένα σχόλιο περί έλλειψης «ψυχής» του Κρις έφερε εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Περικλής έσπευσε να πει ότι δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα που έχουν οι Μπλε εναντίον της ομάδας του και ότι διακρίνει μια μανία που δεν έχει νόημα, το ίδιο είπε και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Επίσης, στην παραλία της κόκκινης ομάδας ο Ασημακόπουλος «τα έβαλε» με τον Κονδυλάτο, λέγοντας ότι βγάζει αρνητισμό στην ομάδα και ότι θέλει να «την πει» στον Κοψιδά. Ο Γιώργος Κοψιδάς από την πλευρά του αναφερόμενος στον Περικλή είπε ότι έχει αρχηγικές τάσεις, αύρα ηγέτη και ότι έχει θέμα και εμμονή μαζί του.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων είπε για τον ηθοποιό: “Είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί πάση θυσία οπουδήποτε. Και μάλλον επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην κανονική του ζωή ήρθε εδώ πέρα να αποδείξει κάτι για αυτό και αυτή η λύσσα για τη νίκη. Φαντάσου τι θα πρέπει να έχεις φάει από την κανονική ζωή για να έρθεις εδώ και να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο και να κοπάνας το κεφάλι των άλλων ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη, γιατί χωρίς αυτή τη νίκη δεν έχεις αξία. Αν δεν αισθάνεται ότι είσαι αποδεκτός από την κοινωνία, το να μοιράσεις μία κούπα ρύζι δεν θα σε βοηθήσει και δεν θα “σε γεμίσει” αυτό το πράγμα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments