Lifestyle

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 20/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 20/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού
Survivor spoiler διαρροή σήμερα 20/1: Νέες εντάσεις θα προκύψουν και στο αποψινό επεισόδιο. Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο και ποιος παίκτης είναι κοντά στην αποχώρηση.

Φέτος το Survivor 4 έχει μόνο ανατροπές και η αποχώρηση της Κάτιας σίγουρα αποτελεί το μεγαλύτερο πλήγμα, αλλά όπως φαίνεται και η συνέχεια θα είναι άκρως συναρπαστική, αφού οι κόντρες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων θα κορυφωθούν. Και μην απορήσετε, αν σύντομα τους δούμε να φτάνουν ακόμα και κοντά στο να πιαστούν στα χέρια. Ποια θα είναι όμως η εξέλιξη της αποψινής μονομαχίας για την κατάκτηση του επάθλου φαγητού.

Όπως έγινε γνωστό προς αποχώρηση δόθηκε, ο Περικλής Κονδυλάτος και μαζί με την φίλη του, Ανθή Σαλαγκούδη αποτελούν το αρχικό δίδυμο αυτής της εβδομάδας. Ποιος θα είναι ο τρίτος όμως; Θα το μάθουμε σήμερα. Αν πιο αγαπημένη παίκτρια βγει η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν το μάθαμε ποτέ μετά τις εξελίξεις, τότε θα δώσει τον Γιώργο Κοψιδά. Αν είναι άλλος τότε ποντάρουμε σε υποψηφίους τον Κώστα Παπαδόπουλο ή Τριαντάφυλλο που είναι πιο αδύναμοι αγωνιστικά.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Αρχικά κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το πολυπόθητο έπαθλο της ημέρας. To πιο πιθανό σενάριο είναι να καθιερωθούν για τις Τετάρτες τα έπαθλα επικοινωνίας αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για απόψε. Πλάνα από το αγώνισμα δεν έχουμε αλλά ξέρουμε πως θα είναι ένα πιο αγώνισμα και όχι σαν τα δύο τελευταία μετά τις επιδόσεις των νέων Διασήμων στο παιχνίδι. Η κόκκινη ομάδα δεν λέει να σταυρώσει νίκη κι αυτό ανησυχεί έντονα την παραγωγή. Θα τα καταφέρει σήμερα να κάνει την ανατροπή; Στο σημερινό αγώνισμα η αγωνία θα κορυφωθεί στα ύψη αλλά σύμφωνα με το επιβεβαιωμένο spoiler τη νίκη για ακόμη μια φορά θα πάρει η μπλε ομάδα!

Οι εντάσεις ωστόσο συνεχίζονται – Περικλής Κονδυλάτος και James «τα βάζουν» με τον Τριαντάφυλλο

Οι παίκτες θα αγωνιστούν για άλλο ένα έπαθλο φαγητού και σήμερα Τετάρτη (20/1) θα έχουμε και την αποχώρηση. Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι το παιχνίδι επανήλθε σε στίβο μάχης με πολλά… χιλιόμετρα και αρκετά εμπόδια, γεγονός που θα κουράσει τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Τα πράγματα θα κριθούν στη λεπτομέρεια. Στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν από την αποχώρηση Τριαντάφυλλος και James έχουν μια σοβαρή διένεξη για κάποια χειρονομία του Τριαντάφυλλου μετά τη νίκη του σε ένα run.

Στην εκπομπή «LoveIt», είδαμε όλους τους υπόλοιπους παίκτες που ψήφισαν τον Περικλή Κονδυλάτο και το πώς δικαιολόγησαν την ψήφο τους. Όλοι τον ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους, ενώ ο Κοψιδάς τον αποκάλεσε «ξένο σώμα», ότι δεν προσφέρει στην παραλία και δεν είναι καλός αγωνιστικά. Η νίκη και ο πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου θα φέρει μεγάλο τσακωμό με την μπλε ομάδα. Στο τρίτο συμβούλιο θα ανακοινωθεί ο/η πιο δημοφιλής παίκτης/παίκτρια, καθώς και ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments