Αθλητισμός

Γέτρο Βίλεμς ΠΑΟΚ: Έπεσε στο τραπέζι η περίπτωση του παίκτη της Άϊντραχτ

Γέτρο Βίλεμς ΠΑΟΚ: Έπεσε στο τραπέζι η περίπτωση του παίκτη της Άϊντραχτ
Γέτρο Βίλεμς ΠΑΟΚ: Ο έμπειρος αριστερός μπακ αποτελεί μια από τις επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Μετά την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βγει στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί και εξεταστεί από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο χρόνος πιέζει και οι “ασπρόμαυροι” θα πρέπει να πάρουν σύντομα αποφάσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιαννούλης δεν ήταν απλά ο αριστερός μπακ της ομάδας, αλλά και ένας παίκτης που βοηθούσε αρκετά στην επιθετική ανάπτυξη.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Γέτρο Βίλεμς που ανήκει στην Αϊντράχτ Φρανκφούρτης. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Metrosport” ο έμπειρος μπακ είναι μια περίπτωση που εξετάζεται, αλλά το ιστορικό του με τους τραυματισμούς έχουν βάλει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε σκέψεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει

Οι πληροφορίες χθες το βράδυ ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει δύο υποθέσεις μεταγραφικού χαρακτήρα. Καταρχάς, ίσως και σήμερα, αναμένεται να τελειώσει ο δανεισμός του Άντερσον Εσίτι στην Γκέζτεπε, καθώς η τουρκική ομάδα φαίνεται να είναι θετική στο να καλύψει όλο το συμβόλαιο του Νιγηριανού μέσου του ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, εξέλιξη αναμένεται και στην υπόθεση του αριστερού μπακ. Η περίπτωση του Φραν Φεράρι που αγωνίστηκε χθες 90 λεπτά στο ματς του Βόλου με τον ΟΦΗ είναι «παγωμένη», αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί. Την ίδια ώρα στο τραπέζι βρίσκεται το όνομα του Ζουνίνιο Καπισάμπα που μπορεί να σπάσει τον δανεισμό του από την Γκρέμιο στην Μπαΐα και να έρθει στην Τούμπα, φαίνεται όμως, ότι ο Ολαφ Ρέμπε περιμένει απαντήσεις από κάποια άλλα ονόματα που έχει στην λίστα του.

Μία από τις περιπτώσεις που σκανάρει ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Γέτρο Βίλεμς, του 27χρονου διεθνή Ολλανδού της Αιντραχτ Φραγκφούρτης. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ βαρύ βιογραφικό, καθώς έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Αϊντχόβεν, στην Άιντραχτ αλλά και για ένα μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν, ως δανεικός, στην Νιούκαστλ. Στην αγγλική ομάδα, ωστόσο, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού, σε ματς με την Τσέλσι στις 18 Ιανουαρίου 2020) που τον έχει κρατήσει έναν χρόνο εκτός γηπέδων. Από τις αρχές Οκτωβρίου προπονείται με την ομάδα της Άιντραχτ, ωστόσο, ακόμη δεν έχει πάρει αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι και το στοιχείο που προβληματίζει στην περίπτωσή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και παλιότερα είχε ορισμένους τραυματισμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments