Lifestyle

Ανθή Σαλαγκούδη: Χαμός στο Τwitter – Πώς βγήκε αυτή πιο δημοφιλής;

Ανθή Σαλαγκούδη: Χαμός στο Τwitter – Πώς βγήκε αυτή πιο δημοφιλής;
Ανθή Σαλαγκούδη: Οι χρήστες του Twitter «δίκασαν» τη δημοσιογράφο.

Από υποψήφια προς αποχώρηση, αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού ανακηρύχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, μια από τις παίκτριες του φετινού Survivor που έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως. Και είναι κάτι που δεν γινόταν να μην σχολιασθεί στο Twitter.

Η ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Γιώργου Λιανού ότι η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει «θύελλα» αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινοβραδινό (Τετάρτη 20 Ιανουαρίου) επεισόδιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποχώρηση από το Survivor, μετά τη σύνθεση των δύο νέων ομάδων. Αυτή την αποχώρηση μάλιστα, δεν την περίμενε κανείς καθώς δεν έγινε με τον τρόπο που γίνονταν οι αποχωρήσεις μέχρι τώρα.

Όπως ήταν γνωστό πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, την οποία ακολούθησε στη δεύτερη ψηφοφορία ο Περικλής Κονδυλάτος. Ωστόσο η μεγάλη ανατροπή έγινε όταν σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, η δημοσιογράφος ως δημοφιλέστερη παίκτρια από την ψηφοφορία του κοινού, έπρεπε να υποδείξει έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η τρίτη υποψήφια λοιπόν, ήταν Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κοψιδάς, σαν δεύτερος σε δημοφιλέστερος από το κοινό, υπέδειξε την Ασημίνα Ιγγλέζου για να τεθεί επίσης, στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού καθώς η Ανθή Σαλαγκούδη αυτομάτως εξαιρέθηκε. Αυτή η εξέλιξη, έφερε οργισμένα tweets με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι ενώ πολλοί είπαν ότι δεν θα ξαναδούν Survivor, καθώς ξεκινάει και MasterChef.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Μάλιστα, η «αγάπη» του κοινού για την Ανθή Σαλαγκούδη έγινε αντικείμενο σχολιασμού και σε πρωινές ελληνικές εκπομπές:

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments