Οικονομία

Coffee Berry: Η εταιρεία με την εντυπωσιακή ανάπτυξη και καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο

Coffee Berry: Η εταιρεία με την εντυπωσιακή ανάπτυξη και καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο
Coffee Berry: Προμηθεύεται τους κόκκους καφέ από μοναδικούς προορισμούς χωρίς ενδιάμεσους, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την κορυφαία ποιότητα και μοναδικότητα των προϊόντων.

Με περισσότερα από 120 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο μέχρι και αυτή τη στιγμή, και συμφωνίες σε εξέλιξη για τις αγορές του εξωτερικού, η εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της Coffee Berry μέσα σε 4 μόλις χρόνια, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, στρατηγικής και τεχνογνωσίας.

Πρωταγωνιστικά συστατικά του δημιουργήματος αυτού, αποτελούν «το εξαιρετικό προϊόν που προσφέρουμε, το διαφοροποιημένο design concept των καταστημάτων μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό».

Έχοντας ταυτιστεί με τη διανομή καφέ, και με εμπειρία και τεχνογνωσία που μετρά περισσότερα από 15 έτη στην παραγωγική διαδικασία του πολύτιμου κόκκου, μπορούμε να δηλώνουμε ότι «γνωρίζουμε και αγαπάμε» τον καφέ. Σε αυτά τα θεμέλια βασίστηκε η αναζήτηση και οι μοναδικές επιλογές που προσφέρουμε αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα του δικτύου μας.

Στόχος, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα, είναι να προσφέρουμε μια ανεπανάληπτη γευστική και αισθητική εμπειρία στον καταναλωτή, άριστη και σταθερή ποιότητα σε όλα τα καταστήματα και προσεχτικά επιλεγμένα προϊόντα και νέες ποικιλίες καφέ, που να καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

«Ο καλύτερος καφές στα Coffee Berry, είναι ο καφές όπως προτιμά να τον απολαμβάνει κάθε πελάτης μας, και αυτή είναι η φιλοσοφία μας καθημερινά για όλους όσους μας επιλέγουν».

Πρόκειται για τον απόλυτο εκπρόσωπο του τρίτου κύματος καφέ στην Ελλάδα. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στη Γλυφάδα και σερβίρει στο κοινό, προϊόντα για μια ανεπανάληπτη Coffee Berry εμπειρία καφέ. Η Coffee Berry εξάλλου, προμηθεύεται τους κόκκους καφέ από μοναδικούς προορισμούς χωρίς ενδιάμεσους, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την κορυφαία ποιότητα και μοναδικότητα των προϊόντων.

Άριστη ποιότητα προϊόντος, συνεχής εκπαίδευση και τεχνογνωσία. Αυτά είναι τα τρία συστατικά που συνθέτουν το «μυστικό» επιτυχίας της Coffee Berry από το 2016, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της. Αυτή τη στιγµή η εταιρεία και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον κλάδο του street καφέ µε σταθερά ανοδική πορεία, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Χάρη Γρυπάρη να μιλά για τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, την εξωστρέφεια και την αγάπη για τον πολύτιμο καρπό.

Όλα ξεκίνησαν το 2003 µε τη σύσταση µιας εταιρείας εισαγωγής και χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα. Το 2016 δημιουργήθηκε µια υπερσύγχρονη µονάδα επεξεργασίας στο Κορωπί, η οποία κάλυπτε έκταση 2.500 τετραγωνικά μέτρα. Η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου αυξάνεται µε ταχύτατους ρυθµούς προκειµένου να καλύψει τη ζήτηση του δικτύου της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας, παράγοντας µοναδικούς και ανώτερης ποιότητας καφέδες.

Έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια την απευθείας επικοινωνία µε τη φάρµα και τον παραγωγό, προµηθεύοντας απευθείας τα καταστήµατά της. Με αυτό τον τρόπο, η Coffee Berry πετυχαίνει τόσα χρόνια να διασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο και την ποιότητα του καφέ ανά πάσα στιγµή. «Η τελευταία δεκαετία στη χώρα µας ήταν πολύ δύσκολη για το επιχειρείν. Οι συνθήκες που δηµιουργήθηκαν µε έκαναν να µην θέλω να συµβιβαστώ µε την κατάσταση και έτσι πήρα την απόφαση να κάνω αυτό που αγαπώ πράξη».

«Η ανάγκη µας να προσφέρουµε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους καταναλωτές µάς οδήγησε στη δηµιουργία της Coffee Berry. Όταν αγαπάς κάτι και διαθέτεις ξεκάθαρο στόχο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις» αναφέρει στο Fortune ο Χάρης Γρυπάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας. «Η µακροχρόνια εµπειρία µας στον χώρο της καφεστίασης και η τεχνογνωσία που παρέχουµε µας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουµε ένα πλήρες επιχειρηµατικό πλάνο που βασίζεται στην εξειδίκευση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments