Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [21/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [21/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [21/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [21/01/21].

Κριός

Έχεις δίκιο που πιστεύεις πως κάτι αλλάζει στη σχέση σου. Ίσως όμως αυτό είναι αναγκαίο, για να σε απομακρύνει από μια ζώνη άνεσης. Μπορεί να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ανάγκη σου να αναζωογονήσεις το πάθος μέσα σου! Αυτή η νέα εποχή ενισχύει τις επιθυμίες σου και σε βοηθάει να εστιάσεις περισσότερο σ’ αυτό που θέλεις να βιώσεις στα ερωτικά σου.

Ταύρος

Αν έχεις βαθύτερες ερωτικές επιθυμίες, τότε καλωσόρισέ τες και μην τις αμφισβητείς. Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει στην καρδιά σου ό,τι φαίνεται καινούργιο, ίσως σε συναρπάσει περισσότερο. Οι τρέχουσες εξελίξεις, σε οδηγούν σε νέες ερωτικές κατευθύνσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις αυτήν την υπέροχη και ευχάριστη ροή.

Δίδυμοι

Οι πληροφορίες που έρχονται στο δρόμο σου με τη μορφή κουτσομπολιού, μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ευκολότερα, ένα σύνθετο ερωτικό σενάριο. Ίσως σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα πού στέκεσαι με ένα συγκεκριμένο άτομο. Προς το παρόν, κράτησε αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό σου, γιατί θα μάθεις ακόμη περισσότερα. Αναδύεται μια σαφέστερη εικόνα τώρα και πρέπει να το πιστέψεις.

Καρκίνος

Θα αποφασίσεις να εκφράσεις ό, τι υπάρχει στο μυαλό ή στην καρδιά σου τώρα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι αποκτάς μια πιο ξεκάθαρη εικόνα τώρα σε σχέση με το παρελθόν σε ό,τι αφορά τη σχέση σου, αλλά και όσα θέλεις στο όνομα της αγάπης! Για αυτό άφησε πίσω σου παρελθοντικές καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Η ειλικρίνεια που πρέπει να μοιραστείς μπορεί να έχει καθυστερήσει πολύ.

Λέων

Με το να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένα συναισθήματα, θα αποκτήσεις μια βαθύτερη κατανόηση ενός προβλήματος στη σχέση σου. Κάποια πράγματα που θα σε διαφωτίσουν μπορεί να σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις την ανυπομονησία που σε οδήγησε σε μια δραματική κίνηση. Τα ερωτικά σου τώρα, θα μπορέσεις να τα εξετάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Στη συνέχεια περίμενε να εμφανιστούν περισσότερες αποκαλύψεις.

Παρθένος

Δες τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την εστίασή σου και να επικεντρωθείς περισσότερο στη σχέση σου. Δεν έχεις μάλλον καταλάβει πως ο εραστής σου νιώθει παραμελημένος ή αποκλεισμένος. Ο αυθορμητισμός και η ανεμελιά σου, μπορεί να είναι αυτά ακριβώς που χρειάζεται. Μπορεί να θέλει ν’ ακούσει από το στόμα σου μια πρόταση από το πουθενά, για να κάνετε κάτι μαζί.

Ζυγός

Κάποιος φαίνεται πως είναι έτοιμος, να λάβει επιπλέον προσοχή από σένα. Αν ήσασταν απομακρυσμένοι αρκετό διάστημα, τώρα θα μπορέσεις να τονώσεις την κατάσταση ανάμεσά σας. Αν βρίσκεσαι σε σχέση κι ανυπομονείς να καταλάβει από μόνος του ο εραστής σου αυτό που σκέφτεσαι, μάλλον θα απογοητευθείς. Για αυτό μίλα και πες αυτά που θέλεις να ακούσει, για να μπορέσει να καταλάβει.

Σκορπιός

Προσπάθησε να αποδεχτείς πως αυτό που μπορεί να φαίνεται δραματικό, είναι μια απλή διαφωνία. Για αυτό φρόντισε να δεις την όλη κατάσταση, με τη σωστή προοπτική. Αν πιστεύεις πως είναι σημαντικό και χρειάζεται ριζοσπαστική δράση, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το διογκώσεις. Παρέμεινε ήρεμη γιατί η πραγματικότητα στο τέλος θα φανεί.

Τοξότης

Τα ερωτικά σου σήμερα, θα έχουν έναν αέρα σοβαρότητας. Μπορεί να σου φανεί σαν πυρκαγιά που ανάβει ακόμη περισσότερο από τις φλόγες του πάθους. Όμως αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο για να εστιάσεις σε ένα ζήτημα, που εμποδίζει την παθιασμένη πρόοδο και την ευτυχία σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις για να μπορέσεις να καταλάβεις πώς θα το διαχειριστείς.

Αιγόκερως

Ο έρωτας αποκτά ένα πιο βαθύ κι αυθεντικό τόνο τώρα. Όμως είτε εσύ είτε το αντικείμενο του πόθου σου, πιθανότατα δεν θα ανεχτείτε πλέον τους περιορισμούς που επικρατούσαν εδώ και καιρό και εμπόδιζαν την εξέλιξη του δεσμού σας. Τώρα θα επαναστατήσετε και θα πειραματιστείτε περισσότερο στο όνομα της αγάπης.

Υδροχόος

Αν νιώθεις πως έχεις βρει ένα νέο σκοπό, τότε πίστεψε πως είναι για καλό λόγο. Ένα εκτεταμένο κύμα αλλαγής διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή και θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις την φαντασία από την πραγματικότητα. Γι’ αυτό άφησε τις αλλαγές να συνεχίσουν, ανενόχλητες. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, πρέπει να πιστέψεις πως αυτό που μεταμορφώνεται τώρα στην ερωτική σου ζωή, είναι κοσμικά εγκεκριμένο.

Ιχθύες

Η επιθυμία για αλλαγή στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν πρέπει να υποστηρίζεται από απογοήτευση. Αν μη τι άλλο, αξίζει τόση αισιοδοξία, όση μπορείς να έχεις. Κι αυτό επειδή καταλαβαίνεις πλέον καλύτερα τι είναι πιο σημαντικό για σένα και τις ανάγκες σου. Η αποκάλυψη κάποιων κρυφών μυστικών θα μπορέσει επίσης, να οδηγήσει σε κάτι συναρπαστικό ή αξέχαστο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments