Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Θέλουν τον Νταντσένκο για δεξί μπακ

ΑΕΚ μεταγραφές: Θέλουν τον Νταντσένκο για δεξί μπακ
ΑΕΚ μεταγραφές: Αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Σε συζητήσεις με τον Όλεγκ Νταντσένκο φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ, με τον 26χρονο δεξιό μπακ να είναι ο «εκλεκτός» της ελληνικής ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνάς της και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει στη Ρουμπίν Καζάν αλλά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ούφα. Μέχρι στιγμής μετράει πέντε ασίστ στο ρωσικό πρωτάθλημα ενώ έχει μέσο όρο έξι σέντρες στο παιχνίδι. Είναι ο πρώτος μπακ σε ασίστ στη Ρωσία και τέταρτος σε ασίστ ανεξάρτητα από θέση σε όλο το πρωτάθλημα.

Επιπλέον, μετράει 21 συμμετοχές και 3 γκολ με την Εθνική Ουκρανίας Κ21 ενώ στη Ρουμπίν Καζάν πήγε το καλοκαίρι του 2019 με μεταγραφή από τη Σαχτάρ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ την ίδια χρονιά χωρίς να έχει βασικό ρόλο. Η μεταγραφή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Παναγιώτης Κονέ, δουλεύει την περίπτωση του Νταντσένκο και βρίσκεται σε επαφές με τον 26χρονο Ουκρανό, ο οποίος ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν, αλλά αγωνίζεται στην Ούφα με τη μορφή δανεισμού. Εδώ να θυμίσουμε ότι από τη ρωσική ομάδα αποκτήθηκε το καλοκαίρι ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου.

Παράλληλα, οι πληροφορίες από το sport-fm αναφέρουν πως οι άνθρωποι στην Ένωση βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 26χρονου μπακ, που θα αποκτηθεί με τη μορφή αγοράς από τη Ρούμπιν Καζάν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταντσένκο έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά.

Άλλωστε, η Ένωση αναζητούσε εδώ και ημέρες έναν ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, δηλαδή το δεξί μπαν, καθώς είχε απομείνει μόνο με τον Μπακάκη επί της ουσίας, αφού οι Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ, ενώ ο νεαρός Ραντόνια δείχνει ακόμα άγουρος για αυτό το επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments