Lifestyle

MasterChef: Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής ξεκίνησε και το Twitter πήρε φωτιά

MasterChef: Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής ξεκίνησε και το Twitter πήρε φωτιά
MasterChef: Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: Η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Εντάξει, είπαμε τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, αλλά κριτές δεν αλλάζουμε! Μετά την ιδιότυπη… ομηρία τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να βρουν ανάμεσα στους δεκάδες διαγωνιζόμενους, εκείνους που αξίζουν μια θέση στην κουζίνα του MasterChef». Αυτή ήταν η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του Star για την πρεμιέρα του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής.

Το MasterChef λοιπόν, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επέστρεψε στο Star για μια ακόμα χρονιά, με τον 5ο κύκλο, με σκοπό να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: Η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα. Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό με τους τρεις σεφ να μην ζητούν την τελειότητα αλλά να την απαιτούν…!

Και όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα, το Twitter πήρε… φωτιά με τους χρήστες του κάνουν μερικούς από του πιο επικούς σχολιασμούς που έχουν κάνει ποτέ καθώς όλοι περιμέναν με ανυπομονησία την πολυπόθητη πρεμιέρα του MasterChef.

Ακολουθούν μερικά tweets:

Ο 5ος κύκλος του MasterChef έκανε πρεμιέρα σήμερα Σάββατο στις 21:00 και το Star υπόσχεται να μην μοιάζει με κανέναν από τους προηγούμενους. «Ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά με νέους διαγωνιζόμενους που θα τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη λευκή ποδιά», αναφέρει το γνωστό κανάλι σε δημοσίευσή του στο Instagram.

Φυσικά μερικά άτομα ήδη ξεχώρισαν όπως η «47χρονη Άννα», η παρουσία της οποίας ήταν αδύνατον να μην σχολιαστεί από τους λάτρεις του «πανηγυριού» που στήνεται κάθε φορά στα social media.

Είτε για το νάζι και το μπρίο της, είτε για την ηλικία της που συνεχώς άλλαζε, άλλοτε 47 και άλλοτε 45, είτε για τις επικές ατάκες και τις χορευτικές φιγούρες της, η Θεσσαλονικιά κατάφερε μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα να γίνει viral και να κάνει τα social media να πάρουν «φωτιά» εκτοξεύοντας το hashtag #masterchef πρώτο στα trends.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments