Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [23/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [23/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο [23/01/21].

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [23/01/21].

 Κριός

Σήμερα ακόμη και το πιο αθώο σχόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει μια έκρηξη. Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο ζήτημα και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να το καλύψετε πρόχειρα. Θα πρέπει να κάνετε μια εγκάρδια συζήτηση με το ταίρι σας.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει μερικά πολύ βαθιά συναισθήματα στην επιφάνεια και σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αναλάβετε δράση σχετικά με ένα σημαντικό θέμα. Εάν αναρωτιέστε τι συμβαίνει στη σχέση σας, τότε είναι καιρός να σταματήσετε να χρονοτριβείτε και να κάνετε κάτι γι ‘αυτό.

Δίδυμοι

Σήμερα θα επωφεληθείτε αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαπραγματευτείτε ζητήματα που χρειάζονται επίλυση μεταξύ εσάς και του/της αγαπημένου/ης σας. Δεν είναι καλό να αφιερώνεστε σε πολλαπλούς στόχους ή να πιέζετε καταστάσεις. Πρέπει να είστε πραγματικά σε θέση να ακούτε, χωρίς να είστε αγενείς και αλαζόνες.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε από καρδιάς σε κάποιο άτομο με το οποίο έχετε μια δύσκολη σχέση. Σταματήστε πια να κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο. Είναι πολύ καλύτερο να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα άμεσα, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε οριστικά. Απλά πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα!

Λέων

Παρόλο που είστε συνήθως πολύ ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στις σχέσεις σας καθώς και πρόθυμοι να συμβιβαστείτε για να διατηρήσετε την αρμονία, σήμερα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε μια πιο επιθετική προσέγγιση στην σχέση σας. Απλά προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Παρθένος

Προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνικοί από ότι συνήθως σήμερα, καθώς το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ακούσετε πραγματικά τι λέει το άτομο που έχετε απέναντι σας.

Ζυγός

Σήμερα ο/η σύντροφός σας έχει μια έντονη κοινωνική διάθεση και θα χαρεί πολύ να σας βγάλει έξω ακόμη και για μια απλή βόλτα, εφόσον η τρέχουσα κατάσταση δεν επιτρέπει πολλά. Μπορείτε να προτείνετε μια ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και γιορτάστε τον έρωτα σας.

 Σκορπιός

Εάν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να εκπλαγείτε από κάτι που θα συμβεί στον χώρο εργασίας σας σήμερα. Μια φαινομενικά αθώα συνομιλία θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάτι εξαιρετικά ξεχωριστό. Θα αισθανθείτε ότι σας συνδέουν πολλά πράγματα με το συγκεκριμένο άτομο. Προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς.

 Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα τις κοινωνικές συναναστροφές. Θα επωφεληθείτε από την συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να συνεπάγεται συναντήσεις με άτομα που μοιράζονται τις ιδέες, τα ιδανικά και τις φιλοδοξίες σας.

Αιγόκερως

Εάν ελπίζατε να ζήσετε το ραντεβού των ονείρων σας απόψε, είστε σε καλό δρόμο.. Έχετε μεγάλες πιθανότητες να βιώσετε κάτι μοναδικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην είναι μια νύχτα πάθους, αλλά συζήτησης και εξομολογήσεων.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα αναδεικνύει την κοινωνική σας ζωή και γενικά την επικοινωνία σας με άλλους. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να βρεθείτε με φίλους ή να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς και για να μάθετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Αν ψάχνετε για σχέση, μπορεί να συναντήσετε το σωστό άτομο σε ένα γραφείο ή σε μια τάξη.

 Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει όλο και πιο κοντά στον στόχο σας να αποκτήσετε μια βαθύτερη δέσμευση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πιέσετε τα πράγματα και να του δείξετε πόσο γοητευτικοί μπορείτε να γίνετε. Μην γίνεστε υπερβολικοί γιατί μπορεί να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments