Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αυτό το κανάλι συζητά για πρωινή εκπομπή

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αυτό το κανάλι συζητά για πρωινή εκπομπή
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι αναφέρουν οπι πληροφορίες για την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με πρωινη εκπομπή.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί από την τηλεόραση, από ό,τι φαίνεται όμως όχι για πολύ. Εδώ και λίγες ώρες φημολογείται πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ως παραγωγός ένα νέο πρωινό πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο με εκείνη παρουσιάστρια.

Τις πληροφορίες μετέδωσε ο Αλέξης Μίχας μέσα από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και φυσικά η είδηση συζητήθηκε αρκετά από την παρέα της εκπομπής. Ωστόσο ποια είναι η αλήθεια; Αυτή τη στιγμή κανείς δεν επιβεβαιώνει πως ετοιμάζεται μία νέα εκπομπή ανάλογου ύφους με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Από την πλευρά της εταιρίας του Νίκου Κοκλώνη, οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως υπήρξε πρόθεση να δημιουργηθεί μία πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου στο MEGA, ωστόσο το project δεν έφτασε ποτέ προς τελικό σχεδιασμό για να πέσει στο τραπέζι και το όνομα της παρουσιάστριας. Από την πλευρά του MEGA, πάλι η απάντηση είναι ξεκάθαρη, μιας και η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι που αφορά τους ανθρώπους του σταθμού, καθώς οι προτεραιότητες είναι άλλες και τελείως διαφορετικού ύφους και αφορούν στην ανάπτυξη της μυθοπλασίας, της late night ζώνης αλλά και των μουσικών προγραμμάτων.

Την ίδια στιγμή κανείς δεν διαψεύδει πως ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν αρκετά τηλεοπτικά projects που σίγουρα μερικά από αυτά αφορούν και το MEGA, με πιο άμεσο την επιστροφή του “My Greece” με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments