Lifestyle

Survivor spoiler διαρροή 24 /1: Μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι

Survivor spoiler διαρροή 24 /1: Μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι
Survivor spoiler διαρροή 24 /1: Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει απόψε και η μάχη για την κατάκτηση του επάθλου θα καθηλώσει. Ποιες είναι οι δύο παίκτριες που μπαίνουν.

Δύο νέες παίκτριες μπαίνουν στο Survivor την Κυριακή, μία για τους Κόκκινους και μία για τους Μπλε, όμως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να προκύψουν κι άλλες αλλαγές.

Η μία παίκτρια που μπαίνει στο ριάλιτι είναι γνωστή σε πολλούς. Πρόκειται για την Βαλέρια Χοψονίδου, την αδελφή της Ολυμπίας, συζύγου του Βασίλη Σπανούλη.  Η δεύτερη είναι η Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή που εισχωρεί στην ομάδα των Κόκκινων. Οι δύο κοπέλες βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και περίμεναν το πράσινο φως για να μπουν στο παιχνίδι και να ενισχύσουν τις ομάδες στις οποίες θα προσχωρήσουν.

Για τη Βαλέρια Χοψονίδου, λίγο πολύ γνωρίζουμε κάποια πράγματα. Είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου και μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει ακόμη δύο αδέρφια, τον Τάσο και τον Γιάννη. Είναι πολύ δεμένη με την αδελφή της Ολυμπία αλλά και με τα έξι ανίψια της. Ασχολείται με τη γυμναστική και διαθέτει τη δική της σειρά casual ρούχων τα τελευταία χρόνια.

Όσο για την 30χρονη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή, είναι Πλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα – Ιταλία και είναι πολύ γυμνασμένη ενώ είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Κάτι που θα βοηθήσει τους Κόκκινους οι οποίοι, μέχρι στιγμής, στην επαφή τους με το νερό όταν αγωνίζονται, έχουν δείξει μία αδυναμία.

Την ίδια ώρα που έχει γίνει γνωστό ότι ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος έχει φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και όπου να’ ναι θα μπει στο Survivor, δύο άλλες κοπέλες προηγούνται χρονολογικά σε ό,τι αφορά την είσοδό τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Όσο για τον αγώνα επάθλου που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, όπως μαθαίνουμε, δεν θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις.

Ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο

Το αγώνισμα της Κυριακής, σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο τρέιλερ που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει στίβο μάχης με πέρασμα από νερό. Αυτομάτως, αυτό καθιστά εξαιρετικά προβληματική τη διαδικασία επίτευξης στόχου για τους πρώην Διάσημους, νυν Κόκκινους, αφού το υγρό στοιχείο δυσκολεύει ακόμα και τον καλύτερό τους παίκτη και αρχηγό, τον Γιώργο Κοψιδά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρώτα δεδομένα που έχουν βγει στη δημοσιότητα, αλλά και τις αρχικές πληροφορίες μας από τον Αγιο Δομίνικο, αφού το επεισόδιο έχει ολοκληρωθεί από χθες, οι Μπλε είναι αυτοί που για μια ακόμη φορά έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την κατάκτηση της νίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments