Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σε αυτή τη θέση θα ήθελε παίκτη ο Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σε αυτή τη θέση θα ήθελε παίκτη ο Πάμπλο Γκαρσία
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Καλή και «θορυβώδης» η επιλογή του Καγκάβα, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ήθελε να ενισχυθεί η ομάδα και στα γκολποστ..

Το όνομα του Σίντζι Καγκάβα που αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει κάνει ντόρο. Τόσο ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, αλλά και στα ΜΜΕ. Όμως, το Sportime επιμένει ότι ο Πάμπλο Γκαρσία θα ήθελε η ομάδα του να ενισχυθεί σε άλλη μία θέση, όπου η εφημερίδα εκτιμάει ότι «πονάει» ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφή με ντόρο με την απόκτηση του Καγκάβα. Αλλά τι θα ήθελε ιδανικά ο Πάμπλο Γκαρσία άμεσα; 6άρι… ναι, αριστερό μπακ… ναι, αλλά και κάτι άλλο. Τερματοφύλακα. Νο1. Τόσο ο Πασχαλάκης όσο και ο Ζίβκοβιτς με τίποτα δεν βγάζουν σιγουριά. Ο Έλληνας πορτιέρε είναι στον πάγο… ενώ ο Σέρβος φάνηκε και στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ (που δεν έκανε δα και κανένα τραγικό λάθος) πως δεν εμπνέει σιγουριά. Είναι κάτι έξοδοι που κάνει».

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ έχει γίνει γνωστό από τη γειτονική Τουρκία και διά χειρός του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Γιουσούφ Ενταγισιμιγέ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ο αμυντικός μέσο της Μαλάτιασπορ, ο οποίος έχει καταγωγή από το Μπουρούντι και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η Γαλατάσαραϊ έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή εμπλέκει, ανάμεσα σε άλλες ομάδες, και τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος για τον 22χρονο μέσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Ευρώπη, όπως η Κάντιθ, η Άντερλεχτ καθώς και ένας ακόμα βελγικός σύλλογος. Στη συνέχεια όσων αναφέρει τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση για τον δανεισμό του παίκτη, όμως η τουρκική ομάδα απαιτεί ένα ποσό της τάξεως των 3.000.000 ευρώ για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή με αγορά δικαιωμάτων.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 18 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν τα λεγόμενα του μάνατζερ του παίκτη από το Μπουρούντι θα βγουν αληθινά, καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments