Lifestyle

Ανθή Σαλαγκούδη: Το σκληρό σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη για την παίκτρια του Survivor

Ανθή Σαλαγκούδη: Το σκληρό σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη για την παίκτρια του Survivor
Ανθή Σαλαγκούδη: Ξέσπασαν οι χρήστες του Twitter κατά του τραγουδιστή

Εκατοντάδες χρήστες του Twitter αντέδρασαν στην επιθετική ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για την Ανθή Σαλαγκούδη, μετά τη νέα ήττα της κόκκινης ομάδας στο Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής και πολιτικός στόχευσε για ακόμα μία φορά στο Twitter τη Σαλαγκούδη, την οποία πολλές φορές έχει αποκαλέσει «βύσμα».

Όμως, αυτή τη φορά ο τραγουδιστής ξεπέρασε τα όρια. Η ατάκα του Γιώργου Τσαλίκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες του Twitter να σπεύδουν να του θυμίσουν πως εκτός από τραγουδιστής είναι πλέον και πολιτικό πρόσωπο, πράγμα που καθιστά απαράδεκτο το να εκφράζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Τι έκανε έξαλλους τους χρήστες του Twitter; Όταν η Ανθή Σαλαγκούδη εξέφρασε τη λαχτάρα της να φάει το αποψινό έπαθλο που δεν ήταν άλλο από μισή πίτσα για τον κάθε παίκτη της νικήτριας ομάδας, ο Τσαλίκης έγραψε: «Όταν βγεις Ανθή μου να δεις πίτσες που θα φας…».

Δείτε την ανάρτηση που ξεπέρασε τα όρια:

Μερικά λόγια για την Ανθή Σαλαγκούδη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για δύο χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Μακεδονία» και τα περιοδικά του Ομίλου.  svg%3E

Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη. Μπήκε στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα, όπως φαίνεται να έχει αναφέρει η ίδια. Επιπλέον, δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του παιχνιδιού. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από δημοσίευμα του thetoc.gr, η γοητευτική δημοσιογράφος έκανε «χρυσό» συμβόλαιο.

 svg%3E

Και αυτό γιατί, προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της λέγοντας το πολυπόθητο «ναι» ώστε να μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, συμφώνησε να παίρνει 6.500 ευρώ για όσο θα μείνει εκεί. Δεν μπήκε στο παιχνίδι από την αρχή, αλλά στη συνέχεια μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments