Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα και η νέα ομάδα στο Πρωινό

Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα και η νέα ομάδα στο Πρωινό
Φαίη Σκορδά: Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά τον κάλεσε να σταθεί στο πλευρό της

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δύο περίπου εβδομάδες μετά την ανακοίνωση-«βόμβα» του ANT1, έφτασε η στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό και επανασυνδέθηκε τηλεοπτικά με την Φαίη Σκορδά, σε ένα δίδυμο γνώριμο στους τηλεθεατές. Η εκπομπή ξεκίνησε με την Φαίη Σκορδά να μπαίνει αργά στο τηλεοπτικό πλατό και να στέκεται μπροστά στο τραπέζι. Τότε έκανε την εμφάνισή του ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την πλησίασε. Οι δυο τους με χαμόγελα, συνομίλησαν αλλά οι τηλεθεατές δεν άκουσαν τι είπαν, καθώς η μουσική έπαιζε δυνατά.

Στη συνέχεια μπήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος ακούστηκε να λέει:

«Μαμά! Μπαμπά». «Σίγουρα δεν θα ξαναφύγεις;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον Γιώργο Λιάγκα, με την Φαίη Σκορδά να δίνει πάσα για διαφημίσεις.

Μετά τις διαφημίσεις ακολούθησε ο εξής διάλογος στο Πρωινό:

  • Φαίη: Καλώς επέστρεψες! Καλοστέριωτος!
  • Γιώργος: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να δούμε πόσο θα μας φτουρήσει αυτή τη φορά. Εσύ καλά;
  • Φαίη: Μια χαρά.
  • Γιώργος: Πώς τα φέρνει η ζωή ε;
  • Φαίη: Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ.
  • Γιώργος: Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί με αυτήν την εκπομπή πριν από 10 χρόνια που στήσαμε τότε στο Mega. Την φέραμε στον ΑΝΤ1 3 χρόνια μαζί και τη συνεχίζεις 4 χρόνια μόνη σου με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ξαναενωνόμαστε. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και αυτή είναι η εκπομπή που άνθισα τηλεοπτικά. Αυτό που κάνουμε εμείς τώρα είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό για τα δικά μου δεδομένα.
  • Φαίη: Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια αμηχανία, μας ξέρετε…
  • Γιώργος: Σήμερα συναντιόμαστε με την Φαίη…
  • Φαίη: Τόσο κοντά…

Ήταν πριν περίπου 15 ημέρες, όταν έσκασε σαν «βόμβα», η ανακοίνωση του ANT1 ότι ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει με διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. «Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους» σημείωνε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments