Lifestyle

Τούνη Ντουμπάι: Ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και εντυπωσίασε

Τούνη Ντουμπάι: Ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και εντυπωσίασε
Τούνη Ντουμπάι: Η γνωστή influencer, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες celebrities, ταξίδεψε στο Ντουμπάι μαζί με τη φίλη της.

Έντονη ήταν η κριτική που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη καθώς πολλοί την επέκριναν για το εν μέσω lockdown στην Ελλάδα ταξίδι της στο Nτουμπάι μαζί με την κολλητή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας όμως, απάντησε σε όλους πως επρόκειτο για ένα καθαρά επαγγελματικό ταξίδι ενώ ξεκαθάρισε ότι τήρησε όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Η γνωστή influencer, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες celebrities, ταξίδεψε στο Ντουμπάι μαζί με τη φίλη της. Φυσικά δεν έλειψαν οι φωτογραφίες από το προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram και έτσι, αρκετοί ήταν οι followers που αναρωτήθηκαν πώς κατάφερε και ταξίδεψε στο εξωτερικό.

«Επειδή στέλνετε άπειρα μηνύματα τι έκανες και πώς πήγες… Δεν έχουμε κάποιο γνωστό με την Πρεσβεία εδώ πέρα. Απλά πηγαίνεις σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, σου κάνουν τα χαρτιά οι άνθρωποι, σε βοηθούν, κάνεις τεστ για τον κορωνοϊό και εφόσον είσαι αρνητική, μπορείς να ταξιδέψεις στις χώρες που δεν έχουν lockdown!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Επιπλέον, η πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks, επιχειρηματίας και influencer απάντησε και σε άλλα ερωτήματα ακολούθων της. Ένα από αυτά αφορούσε στα χρήματα και πόσα ξόδεψε στη διαμονή της στο Ντουμπάι. «Εγώ ξόδεψα γύρω στα 5000 ευρώ σύνολο! Θα μου έβγαιναν τα διπλάσια χρήματα με τη ζωή που κάναμε αν δεν ήμουν Influencer. Πολλά τραπέζια μας ήταν free με αντάλλαγμα promotion. Όπως σας είπα, τα καλά μπαρ και εστιατόρια είναι free», απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν έχουμε κορωνοϊό. Προσέχουμε ρε παιδιά, προσέχουμε», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη. «Έχουν παντού πλέξιγκλας, έχουμε και τα μέτρα, έχουμε και τις μάσκες, έχουμε και τα πάντα», προσέθεσε.

Και όσες ημέρες έμειναν εκεί, Ιωάννα και Στέλλα διασκέδασαν και σε ελληνικό μαγαζί όπου τραγούδησαν, χόρεψαν και έσπασαν και πιάτα! Βεβαίως η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε το γλέντι με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας stories και βίντεο. Οι φωτογραφίες όμως, που ξεχώρισαν ιδιαιτέρως ήταν εκείνες από τις εξόδους όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments