Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Όταν έκανε live στριπτίζ στο στούντιο εκπομπής

Έλενα Κρεμλίδου: Όταν έκανε live στριπτίζ στο στούντιο εκπομπής
Έλενα Κρεμλίδου: Είναι από τα βίντεο που αφήσανε εποχή.

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι μία από τις πιο καυτές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση.

Η γνωστή instagrammer ωστόσο είχε προκαλέσει και στο παρελθόν όχι όμως με τις αθλητικές ικανότητες αλλά με το στριπτίζ που είχε κάνει στην πρωινή εκπομπή «Desperado» του ΣΠΟΡ FM, όπου συμμετείχε στο πλευρό του Βαγγέλη Περρή και της Μαρίας Ζαφειράτου.  Η σέξι Έλενα χόρεψε στο ρυθμό του «You can leave your hat on» και άρχισε να αφαιρεί τα ρούχα της ένα ένα, λικνιζόμενη κάνοντας όλους να παραμιλάνε.

Δείτε τον μοναδικό χορό της Έλενας Κρεμλίδου πριν σχεδόν 5 χρόνια στο «Desperado»

Μερικά λόγια για την Έλενα Κρεμλίδου

H Έλενα Κρεμλίδου έχει δοκιμάσει την τύχη της ως τσιρλίντερ, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός, συμπαρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή και σε όλες τις παρουσίες της, κερδίζει το κοινό με τη καυτή εμφάνισή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Έλενα ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για τη φιλία. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι οι αληθινοί φίλοι είναι «μετρημένοι», σχόλιο που οδήγησε την Κρεμλίδου στο να του κάνει μια δική της ερώτηση: «Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει ζήσει αυτό μέχρι το τέλος της ζωής του;» Σε εκείνο το σημείο, η 23χρονη παρουσιάστρια-μοντέλο έβαλε τα κλάματα, αν και όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί, εκείνη δεν ήταν σε θέση να το εξηγήσει.

Τότε, ο Αρναούτογλου πρόσθεσε: «Δεν περίμενα σε όλα αυτά να συγκινηθείς με τη φιλία. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνέντευξη, σου ζητάω συγγνώμη. Είσαι πολύ γλυκό παιδί. Είναι η πρώτη μας γνωριμία, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε».

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ονομάζεται elena_mariposa. Στην περιγραφή του λογαριασμού της έχει γράψει: «ταπεινή αρκετά για να ξέρω ότι δεν είμαι καλύτερη από κανένα άλλο και σοφή αρκετά για να ξέρω ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments