Θέσεις Εργασίας

Asep: Δείτε τα αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2019

Asep: Δείτε τα αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2019
Asep: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ 

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων 381 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)  και  167 θέσεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) , τακτικού προσωπικού διαφόρων κλάδων/ειδικοτήτων,  σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Δείτε τους πίνακες ΕΔΩ

Τα δεδομένα της προκηρύξης – Πόσες αιτήσεις είχαν υποβληθεί

Ειδικότερα, είχαν υποβληθεί για Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση το παρακάτω σύνολο αιτήσεων:

  • 8.428 αιτήσεις για την κάλυψη 110 θέσεων κατηγορίας Π.Ε.
  • 15.918 αιτήσεις για την κάλυψη 458 θέσεων κατηγορίας Τ.Ε.
  • 22.241 αιτήσεις για την κάλυψη 381 θέσεων κατηγορίας Δ.Ε.

Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 680.125 και αναλύεται ανά κλάδο – ειδικότητα.

Για την κατηγορία ΥΕ

Υποβλήθηκαν  8.819 αιτήσεις υποψηφίων κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 170.509.

Σε ποιους «έστειλε» προσκλητήριο το ΑΣΕΠ

Στο πλαίσιο της διαδικασίας πλήρωσης 521 θέσεων κλάδου ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ σε φορείς του Υπουργείου Υγείας,  χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2019. Το ΑΣΕΠ κάλεσε με ανακοίνωσή του, τους υποψήφιους του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής,  οι οποίοι έπονται στους πίνακες κατάταξης των ήδη διατεθέντων προς διορισμό, με βάση τη συνολική τους βαθμολογία και σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή τα δικαιολογητικά τους. Η παραπάνω διαδικασία έληξε στις 8 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή.

Όλες τις ανακοινώσεις της Ανεξάρτητης Αρχής δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments