Αθλητισμός

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζητούν από ΕΠΟ να «τελειώσει» Παπαπέτρου – Τσαγκαράκη

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζητούν από ΕΠΟ να «τελειώσει» Παπαπέτρου – Τσαγκαράκη
Στην αντεπίθεση πέρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό ήταν αφορμή για να ξεκινήσει μεγάλη κουβέντα για τη διαιτησία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου εξέφρασαν έντονα παράπονα και ζήτησαν να συναντηθούν άμεσα με τον Μαρκ Κλάτενμπουργκ. Επίσημα καμία άλλη ομάδα δεν έβγαλε ανακοίνωση ή πήρε κάποια επίσημη θέση για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι. Ωστόσο η αντίδραση ήρθε λίγο αργότερα από τους βασικούς ανταγωνιστές του Ολυμπιακού.

Παρότι οι δύο Δικέφαλοι δεν τοποθετήθηκαν δημόσια επί του θέματος, στις τάξεις τους υπάρχει οργή καθώς θεωρούν πως αλλοιώθηκε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τη Live Sport θα ζητήσουν μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να καρατομήσει τους δύο διαιτητές! Εντός της ημέρας αναμένεται έκτακτη συνεδρίαση στην ΕΠΟ, όπου και θα ζητηθεί από τον Άγγλο επικεφαλής της ΚΕΔ να θέσει εκτός πινάκων τους δύο διαιτητές. Ήδη ο Παπαπέτρου αντικαταστάθηκε στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος της Πέμπτης, που είχε οριστεί αρχικά.

Ασβεστάς: «Καζάνι που βράζει η ΕΠΟ για Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου, Κλάτενμπεργκ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Ασβεστάς μίλησε για τις εξελίξεις τονίζοντας ότι οι δυο διαιτητές και ο Άγγλος αρχιδιαιτητής βρίσκονται σε δύσκολη θέση. «Θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή ως το τέλος της εβδομάδας. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά μετά τη διαιτησία στο Περιστέρι που ήταν 100-0. Να δούμε ποια θα είναι η στάση του Κλάτενμπεργκ, αν θα πάει κόντρα στην ΕΠΟ ή όχι», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για το τι θα συμβεί για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή; «Το καλοκαίρι είχαν πει τότε με τον Λάκοβιτς ότι αν δύο εκ των τεσσάρων μεγάλων δεν τον θέλουν, τότε λύνεται το συμβόλαιό του, αποζημιώνεται και φεύγει. Αν αυτό, βέβαια, συμβεί θα βρεθεί η ΕΠΟ απέναντι στην UEFA», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments