Lifestyle

Βασιλική Μιλλούση: Προπόνηση παρέα με την νεογέννητη κόρη της

Βασιλική Μιλλούση: Προπόνηση παρέα με την νεογέννητη κόρη της
Βασιλική Μιλλούση: Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Μόλις ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, η Βασιλική Μιλλούση επανέρχεται στο φυσικό της χώρο, που δεν είναι άλλος από το γυμναστήριο. Η 36χρονη πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής λατρεύει την οικογένεια της και δεν σταματά να μοιράζεται με τους followers της στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο σπίτι.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από την τελευταία της ανάρτηση, έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει και πάλι τους ρυθμούς της και να επανέρχεται στη φυσική της κατάσταση.

Η κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού (2017) δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, όπου κάνει γυμναστική έχοντας παρέα το μωρό της. «Ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά… παρεούλα» έγραψε χαρακτηριστικά. Μάλιστα όπως υπογράμμισε, γυμνάζεται κάθε μέρα για μισή ώρα.

Τα likes έπεσαν βροχή, όπως και οι ερωτήσεις για το πως έχει το κουράγιο να κάνει γυμναστική με δύο μωρά στο σπίτι. «Πού την βρίσκεις τη δύναμη;» έγραψε η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, Ανίτα Μπραντ, η οποία έχει και εκείνη μωρό, με τη Βασιλική Μιλλούση να απαντά: «Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω, αλλά αν κάνω έστω μισή ώρα άσκηση νιώθω καλύτερα Αννουλα,προσπάθησε το και θα δεις».

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi)

Η Βασιλική είναι παντρεμένη με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, γεμάτη αγάπη και στοργή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν στο HELLO αποκάλυψαν ότι θα βαφτίσουν τα μωρά τους τον Μάιο. “Την πρωτότοκη θα την ονομάσουμε Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι αντίστοιχα τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της δικής μου” είπε η Βασιλική. Όσο για τους κουμπάρους; “Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη Βασίλης Λαζαρίδης. Της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική μου φίλη και συναθλήτρια Θάλεια Παλιαρούτα”.

Μάλιστα, ο Λευτέρης σχολίασε για τη γέννηση της δεύτερη κόρης του: “Επειδή μεσολάβησε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης της Βασιλικής και η ίδια ταλαιπωρήθηκε, ήμουν αγχωμένος έως ότου γεννήσει. Έπειτα ξεκίνησε η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Είμαι χαζομπαμπάς επί δύο. Αισθάνομαι ευλογημένος που την συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο είμαι μαζί με τη Βασιλική και τα δύο μωρά μας στις αγκαλιές μας. Με τόση πολλή αγάπη δεν έχω νιώσει λεπτό το lockdown. Επιπλέον η ημέρα μου είναι γεμάτη και από τις προπονήσεις.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments