Lifestyle

Ζέτα Δούκα: Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε και με κλώτσαγε

Ζέτα Δούκα: Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε και με κλώτσαγε
Ζέτα Δούκα: Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε σωματική και λεκτική βία.

Άλλη μια γυναίκα από τον χώρο του θεάματος ορθώνει το ανάστημά της και μιλάει για την κακοποίηση που έχει δεχτεί από συναδέλφους της. Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο MEGA και όταν κλήθηκε να σχολιάσει την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις. Υποστήριξε ότι ο συνάδελφος της δεν είχε καθόλου καλή συμπεριφορά και υπήρχαν στιγμές που ξέφυγε εντελώς χρησιμοποιώντας λεκτική και σωματική βία.

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα και στη συνέχεια τόνισε: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μια φορά την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

Η προσωπική ζωή της Ζέτας Δούκα και οι αλλαγές μετά τον ερχομό του παιδιού της

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην οικογένεια που έκανε, αν και κάποτε δήλωνε πως ο ρόλος της μητέρας δεν ήταν για εκείνη. «Η απόφαση να κάνει μια γυναίκα ένα παιδί είναι δική της, αλλά ο πατέρας αποτελεί θεμέλιο λίθο στην απόφαση αυτή» σημείωσε, ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της, Μιχάλη, που όπως υπογράμμισε «ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου».

Η Ζέτα Δούκα μίλησε και για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της, της Θάλειας. «Έχει πάρει φόρα η ζωή μου, στα πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσω και με αφορούν, έχω γίνει πιο υπεύθυνος άνθρωπος σε σχέση με τον κόσμο που θα της παραδώσω, έχω σταματήσει να φοβάμαι τόσο πολύ, έχω σταματήσει να δίνω σημασία στα λόγια όσων δεν με γνωρίζουν, ενώ δεν με αφορούν πλέον οι μικρότητες» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments