Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [26/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [26/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [26/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [26/01/21]

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον/την σύντροφό σας να κατανοήσετε καλύτερα το πώς αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί από μόνο του, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσετε κάποιον διάλογο για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο. Εάν και οι δύο έχετε το χρόνο και την διάθεση, μπορείτε να διευκρινίσετε ορισμένα ζητήματα.

Ταύρος 

Συνήθως έχετε μια ξεκάθαρη γνώμη για οποιοδήποτε θέμα, αλλά σήμερα η ικανότητά σας αυτή μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη. Εάν πρόκειται να βγείτε κάποιο ραντεβού, οι συζητήσεις σας θα καλύπτουν ποικίλα θέματα.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προκαλεί σύγχυση στην συναισθηματική σας κατάσταση. Από τη μία πλευρά, έχετε μια λίστα με λόγους, για τους οποίους θα πρέπει να διακόψετε την σχέση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο. Από την άλλη, σας έχουν γοητεύσει τα υπέροχα μάτια του και η καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ του.

Καρκίνος

Συνήθως έχετε μια αρκετά αποφασιστική προσέγγιση στον έρωτα και μια άμεση αίσθηση του κατά πόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα ήταν κατάλληλο για εσάς ή όχι. Ωστόσο, το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι για πρώτη φορά μπορεί να επιλέξετε κάποιον/α εντελώς ακατάλληλο/η για εσάς. Προσπαθήστε να μάθετε κάτι από όλη αυτή την εμπειρία.

Λέων 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφήσετε στην άκρη όλους τους λογικούς λόγους για τους οποίους θέλετε να βγείτε ραντεβού με ένα συγκεκριμένο άτομο. Έχετε μια κρυφή υποψία ότι οι λόγοι που προβάλλετε δεν είναι οι πραγματικοί ούτως ή άλλως, και ότι μάλλον έχετε κάποια κρυφά κίνητρα. Σταματήστε να σκέφτεστε και πάρτε τα πράγματα όπως έρθουν.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση σχετικά με τις σχέσεις σας με έναν ή δύο θαυμαστές. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιος σας αρέσει περισσότερο, καθώς σας αρέσουν και οι δύο το ίδιο. Απλά και οι δύο έχουν χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν και που σας κάνουν να τους αγαπάτε εξίσου. Δείξτε τόλμη και πάρτε μια τελική απόφαση.

Ζυγός 

Γνωρίζετε πολύ καλά πόσο έχετε γοητεύσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό το καθιστά προφανές, και καθώς σας αρέσει να έχετε το έλεγχο, αισθάνεστε ιδιαίτερα ευτυχείς. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι μπορείτε δια παντός να κάνετε ό,τι θέλετε.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αντιδράσετε αμυντικά σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που αφορά μια σημαντική σχέση. Αισθάνεστε ότι θέλετε να ανταποδώσετε κάποια λόγια και ενέργειες. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε χειρότερα τα πράγματα. Θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσετε να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε.

Τοξότης 

Μην πιέζετε καταστάσεις σε ό.τι αφορά μια συγκεκριμένη κατάσταση. Τα πράγματα θα λειτουργήσουν καλύτερα στην σχέση σας αν σταματήσετε να ανησυχείτε τόσο πολύ. Μερικές φορές η υπερβολική ενασχόληση, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Θα ήταν πολύ καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει καβγάδες στην σχέση σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ο/η σύντροφός σας κάνει πολύ φασαρία για το τίποτα και εστιάζει σε λεπτομέρειες που σας φαίνονται εξαιρετικά ασήμαντες και άσχετες. Εάν κατεβείτε στο ίδιο επίπεδο, θα κάνετε τα πράγματα πολύ χειρότερα. Κρατήστε μια πιο αδιάφορη στάση και αφήστε την κατάσταση να εκτονωθεί.

Υδροχόος

Έχετε την αίσθηση ότι κάποιος/α παίζει παιχνίδια μαζί σας, αλλά δεν μπορείς να το αποδείξετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε την αλήθεια και να αντιμετωπίσετε τον/την σύντροφό σας. Απλά θα ήταν καλύτερα να το κάνετε όσο πιο διακριτικά μπορείτε. Μπορεί όλο αυτό να είναι απλώς αποτέλεσμα της ανασφάλειάς σας.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να τονίσει ορισμένες πτυχές της σχέσης σας αλλά και τις διαφορές σας με τον/την σύντροφό σας. Εάν περνάτε μια περίοδο έντασης και σύγκρουσης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η κατάσταση εξελίσσεται σε κρίση. Και όμως αυτή είναι η ευκαιρία που περιμένατε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments