Lifestyle

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Στα 55 της ποζάρει ημίγυμνη στο χιόνι και προκαλεί

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Στα 55 της ποζάρει ημίγυμνη στο χιόνι και προκαλεί
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Η ηθοποιός φορά μόνο τα απαραίτητα και "λιώνει" τα χιόνια.

Συνεχίζει να αναστατώνει τα social media η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, η οποία παρά τα 55 χρόνια της δεν πτοείται και κατακλύζει το Instagram με προκλητικές φωτογραφίες. Και καλά κάνει, θα πούμε εμείς, αφού είναι πολύ όμορφη και με καλογυμνασμένο σώμα, που σε καμιά περίπτωση δεν φανερώνει την ηλικία της.

Αφού λοιπόν, η 55χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας πριν από λίγες ημέρες αναστάτωσε τους followers της με τις προκλητικές ημίγυμνες selfies από την απομόνωση του αρχοντικού της στο Χερτφορσάιθ, αυτή τη φορά είπε να μας ενημερώσει για το πως περνά στα χιόνια. Τι έκανε; Δημοσίευσε σέξι στιγμιότυπα, που τονίζουν τις καμπύλες και το πλούσιο μπούστο της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε δύο φωτογραφίες που την δείχνουν με το κάτω μέρος ενός λευκού μπικίνι, και ένα γούνινο παλτό, με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο. Στην λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Πώς θα μπορούσα να αντισταθώ;».

Δείτε τις και θα καταλάβετε:

Πως χαρακτήρισε τις φωτογραφίες ο Πιρς Μόργκαν:

Οι εικόνες αυτές τράβηξαν την προσοχή του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής «Good Morning Britain», Πιρς Μόργκαν, που δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τα τατουάζ του Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο οποίος τις χαρακτήρισε «ανατριχιαστικές» δεδομένου ότι συνήθως ο 19χρονος γιος της είναι αυτός που την φωτογραφίζει. Ωστόσο, τόνισε πως η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι εντυπωσιακή, αν και θα απαίτησε να «φορέσει ρούχα».

Όπως είπε ο Πιρς Μόργκαν: «Ναι δείχνει υπέροχη, αλλά τι κάνεις Λιζ; Λίγο χιόνι και τα βγάζεις όλα στην φόρα; Και ποιος τράβηξε τις φωτογραφίες; Ο 19χρονος γιος σου, είπες, ότι τραβά τις φωτογραφίες; Δεν είναι ανατριχιαστικό αυτό; Τι είναι όλα αυτά. Είναι αυτό που αποκαλούμε στην δουλειά ‘διψασμένο και ανατριχιαστικό’».

Από την μεριά της η συμπαρουσιάστριά του έσπευσε να υπερασπιστεί την ηθοποιό, λέγοντας: «Δεν μπορείς να κατηγορείς τους άλλους ανθρώπους ότι είναι διψασμένοι, όταν εσύ βρίσκεσαι στην τηλεόραση και έχεις τουλάχιστον άλλες δύο στήλες και είσαι σε κάθε podcast».

Mandatory Credit: Photo by Piers Allardyce/Shutterstock (9375921bd)Elizabeth Hurley and Damian Hurley‘Dinosaurs In The Wild’ VIP Arrivals, London, UK – 13 Feb 2018

Ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλει, Ντάμιαν, είναι καρπός του έρωτά της με τον Στιβ Μπινγκ. Οι δυο τους είχαν μια σύντομη σχέση, που όμως επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Τον ερχομό ενός παιδιού. Δυστυχώς, ο Στιβ τον Ιούνιο του 2020 έδωσε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 55 ετών πέφτοντας από τον 27ο όροφο μίας πολυτελούς πολυκατοικίας, σε συνοικία του Λος Άντζελες .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments