Lifestyle

Survivor 4: Επική γκάφα της παραγωγής – Αυτή βγαίνει από το παιχνίδι

Survivor 4: Επική γκάφα της παραγωγής – Αυτή βγαίνει από το παιχνίδι
Survivor 4: Πριν καν καλά καλά οι τηλεθεατές μάθουν όλους τους υποψηφίους της εβδομάδας, η παίκτρια της οποίας η αποχώρηση έχει ήδη λάβει χώρα «πρόδωσε» το αποτέλεσμα.

Mία επική γκάφα έκανε παίκτρια του Survivor η οποία όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν καν καλά καλά οι τηλεθεατές μάθουν όλους τους υποψηφίους της εβδομάδας, η παίκτρια της οποίας η αποχώρηση έχει ήδη λάβει χώρα «πρόδωσε» το αποτέλεσμα καθώς εμφανίστηκε στα social media! Ο λόγος για την Ασημίνα Ιγγλέζου που στο χθεσινό επεισόδιο ψηφίστηκε ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία έκανε like σε δύο posts ινσταγκραμικής χιουμοριστικής σελίδας.

Η ξανθιά παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor που πλέον έχει στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο στον Άγιο Δομήνικο, «εμφανίστηκε» σε δύο αναρτήσεις της σελίδας «Πλάκα Έχει», με τις εικόνες να προδίδουν την τεράστια γκάφα – spoiler που σίγουρα δεν θα χαροποιήσει καθόλου την παραγωγή του Survivor!

Δείτε τις φωτογραφίες που την «καίνε»

Τι είδαμε χτες στο Survivor:

Στο χθεσινό επεισόδιο επικράτησε το χάος. Κόκκινοι και Μπλε έλαβαν μέρος στο δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία και ένας παίκτης από κάθε ομάδα, με μαξιλάρια στα χέρια, έπρεπε να απωθήσει τον αντίπαλό του και να τον ρίξει στην πισίνα από υπερυψωμένη εξέδρα. Η αναμέτρηση του Πάνου Καλλίδη με τον Περικλή Κονδυλάτο ήταν γεμάτη ένταση, με τον σχεδιαστή κοσμημάτων να κατηγορεί τον τραγουδιστή πως τον χτύπησε αντικανονικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το ριπλέι.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο και στον Αλέξη Παππά, ένα φάουλ του πρώτου εξόργισε τον Νίκο Μπάρτζη που είπε «τι κάνεις, ρε;» και ο ζαχαροπλάστης απάντησε «έτσι να κάνεις στα πρόβατα, όχι σ’ εμένα». Νικητές εν τέλει αναδείχθηκαν οι Μαχητές με σκορ 10-9, οι οποίοι γεύτηκαν και μπάρες δημητριακών ως έπαθλο του αγωνίσματος.

Στο συμβούλιο του νησιού τα αίματα άναψαν για τα καλά. Ο Κώστας Παπαδόπουλος και η συμπεριφορά του απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη κατά το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία απασχόλησαν τους παίκτες. Τόσο ο Νίκος Μπάρτζης όσο και η Βαλέρια Χοψονίδου δήλωσαν προσβεβλημένοι από τη συμπεριφορά του παίκτη των Κόκκινων. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αφού ανέφερε πως βοσκοί ήταν ακόμα και οι μαθητές του Ιησού Χριστού, ζήτησε συγγνώμη η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τους Μπλε.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην ψηφοφορία, στην οποία η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση με επτά ψήφους ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς ως νικητής της ατομικής ασυλίας υπέδειξε τον Περικλή Κονδυλάτο. Ήδη η Ασημίνα Ιγγλέζου είχε ψηφιστεί στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments