Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το μαύρο κουτί της ήττας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το μαύρο κουτί της ήττας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μια σειρά από γεγονότα έφεραν τη βάρια ήττα από στο Φάληρο

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε για την Αθήνα έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Η διαφορά στη βαθμολογία ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώρια για απώλειες. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 και πλέον μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του πρωταθλητή παρά τις αρκετές αγωνιστικές που υπάρχουν ακόμα. Στον ΠΑΟΚ είναι έντονα προβληματισμένοι για την εικόνα της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης αποδίδουν την ήττα σε μια σειρά από γεγονότα πριν φτάσουμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σήμερα με την εφημερίδα “Forza” ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας δεν έδειξε αποφασιστικότητα στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ειδικότερα από τη στιγμή που αποχώρησε ο Δημήτρης Γιαννούλης με μεταγραφή για την Νόριτς. Παράλληλα γίνεται αναφορά στη μη απόκτηση αμυντικού χαφ, αλλά και τερματοφύλακα που θα έρθει και θα γίνει άμεσα βασικός.

Μπαμπά ΠΑΟΚ: Ποιος θα πληρώσει το «βαρύ» συμβόλαιο του Γκανέζου μπακ

Αν όλα πάνε καλά και έρθει στον ΠΑΟΚ, ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά θα δώσει πολλές λύσεις στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και στα στόπερ. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο 26χρονος Γκανέζος διεθνής μπακ αναμένεται να φτάσει αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όμως μέχρι να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα απομένει να διευθετηθεί μία τελευταία εκκρεμότητα, σύμφωνα με το metrosport.gr.

Η εκκρεμότητα που υπάρχει είναι να καθοριστεί αν θα μπει οψιόν αγοράς στη συμφωνία δανεισμού του και αν ναι με ποιους όρους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συζήτηση αναμένεται να γίνει σήμερα και αν υπάρχει κάτι που ενδεχομένως μπορεί να αποτελέσει βάση για μία τέτοια συζήτηση είναι ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν μάλλον άσκοπη η προσπάθεια να τεθεί ένα τέτοιο ζήτημα, αφού το συμβόλαιο ενός παίκτη μία ομάδας πρώτης γραμμής της Premier League όπως είναι η Τσέλσι δεν μπορεί να το φτάσει καμιά ομάδα στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments