Ελλάδα

Παπαδήμα: Έχω ακούσει δύο φορές πως αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι

Παπαδήμα: Έχω ακούσει δύο φορές πως αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι
Παπαδήμα: «Έχω ακούσει δύο φορές πως αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι. Το ένα είναι από αστυνομικό και το δεύτερο είναι από κάποιον θεατρικό παραγωγό», τόνισε η ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε για το περιστατικό σωματικής βίας που είχε δεχθεί στο θέατρο, αλλά και σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει ζήσει, στον απόηχο των καταγγελιών της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών για ένα περιστατικό με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όπως κατήγγειλε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή, σκηνοθέτης νεαρής ηλικίας άσκησε προ ετών σεξουαλική βία εις βάρος της, με αποτέλεσμα να τη στείλει στον ψυχίατρο και να πάρει φαρμακευτική αγωγή. «Ελπίζω με αυτή τη νέα κίνηση να καθαρίσει ο τόπος. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Το 2017 με ονόμασε κάποιος, μοναχική λύκαινα, γιατί δεν έκανα τα χατίρια κανενός. Είναι καθεστώς αυτό το πράγμα στο θέατρο, όχι ότι δεν υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις φυσικά. Το 99% όμως, είναι έτσι. Πρόσφατα, υπέπεσε στην αντίληψη μου κάποιοι καλοντυμένοι κύριοι να παρενοχλούν κορίτσια στο μετρό. Βρέθηκε και η κόρη μου σε αυτή την παρέα και ήρθε και μου το είπε. Και επειδή δεν θέλω η κόρη μου να περάσει τα ίδια με εμένα, έφτασα μέχρι το αστυνομικό τμήμα».

«Και βλέπω μέσα έναν ανεκδιήγητο τύπο με πολιτικά, θρασύ, απαξιωτικό, και του λέω να πάει στο μετρό που γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Η απάντηση; Α, δεν είναι σε εμάς η Δουκίσσης Πλακεντίας, στο Χαλάνδρι να πάτε. Κι εκείνη τη στιγμή έτρεμε το χέρι μου κι έβλεπα το τασάκι και μου ερχόταν να του το πετάξω στο κεφάλι. Εγώ θα πήγαινα φυλακή, όχι αυτός. Υποστήριξη από την κοινωνία δεν υπάρχει».

Όσο για το θέατρο, απάντησε πως «βρίσκεται σε καταβαράθρωση. Νομίζω ότι έχουν βγει διάφορες αναρτήσεις, νομίζω ότι έχει πάρει ένα δρόμο αυτή η ιστορία. Από ό,τι ενημερώνομαι από τα νέα παιδιά, ακούγονται κι άλλα. Και τα νέα παιδιά χαίρονται γιατί θα καθαρίσει το τοπίο. 30 χρόνια κάνω τηλεόραση και βλέπετε τα ίδια και τα ίδια άτομα να παίζουν, και να παίρνουν τις επιχορηγήσεις από το κράτος, τα ίδια και τα ίδια άτομα με τις παρέες τους να λειτουργούν, να με συγχωρείτε αλλά τα πράγματα είναι στο 90% με 99% σκάρτα».

Τέλος, αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο δεν μίλησε, ο φόβος της ανεργίας την έκανε να μείνει σιωπηλή όλο αυτό το διάστημα. Πάντως, δεν δίστασε να αμυνθεί σε όσους επιχείρησαν να την παρενοχλήσουν, αδιαφορώντας για το τίμημα. «Έχω ακούσει δύο φορές, πως αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι. Το ένα είναι από αστυνομικό και το δεύτερο είναι από κάποιον θεατρικό παραγωγό», τόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Ακολουθεί το βίντεο με όσα δήλωσε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments