Ελλάδα

Χρυσούλα Διαβάτη: Το σχόλιο για τη Ζέτα Δούκα – Δεν την ξέρω την κυρία, τον Κιμούλη ξέρω

Χρυσούλα Διαβάτη: Το σχόλιο για τη Ζέτα Δούκα – Δεν την ξέρω την κυρία, τον Κιμούλη ξέρω
Χρυσούλα Διαβάτη: «Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν το κατήγγειλε τότε αφού την κλώτσησε;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός.

Το περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ της Ζέτα Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη σχολίασε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη, καθώς πρόκειται για μια είδηση που έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο της τελευταίες ώρες.

Μιλώντας στο fthis λοιπόν, τόνισε για τη Ζέτα Δούκα πως «δεν την ξέρω την κυρία αυτή, τον Κιμούλη τον ξέρω». Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα της ηθοποιού όταν ρωτήθηκε για την άποψή της για την καταγγελία της συναδέλφους της προς το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική και σωματική κακοποίηση, ενώ αμέσως μετά αναρωτήθηκε το εξής: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία; Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν το κατήγγειλε τότε αφού την κλώτσησε;».

Όσο για το πώς σχολιάζει το περιστατικό που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα, «άμα δεν είμαι μπροστά τι να πω; Μου κάνει εντύπωση. Όταν συμβαίνει κάτι το λες εκείνη την ώρα ή τον πλακώνεις στο ξύλο. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου». Και ερωτηθείσα για τον Γιώργο Κιμούλη, ανέφερε πως «είχαμε συνεργαστεί πολύ λίγο, μόνο σε μία επιθεώρηση. Πιο πολύ τον ξέρω σαν παιδί. Εγώ ήμουν μεγαλύτερη».

«Πιστεύω ότι εσύ ο ίδιος κάνεις τους άλλους να σε σέβονται ή να μη σε σέβονται. Εγώ απολάμβανα το προνόμιο του σεβασμού από τότε που ήμουν κοριτσάκι. Δεν είχα μόνο καλές συνεργασίες, μπορεί να ήταν και κακές στον μισό αιώνα που είμαι στο θέατρο, αλλά εγώ δεν είχα προβλήματα. Περιστατικά βίας απέναντί μου δεν υπήρξαν ποτέ. Μια φορά που κάποιος συνάδελφος δεν μου φέρθηκε καλά στη σκηνή, τον βούτηξα όταν βγήκαμε έξω… Και τώρα ασχολούμαστε με τα διάφορα, να μην πω τι…».

«Δεν είναι αυτό που λένε και το αυτό χτενίζεται; Και εσείς που ασχολείστε… Τότε γινόμασταν ηθοποιοί γιατί λατρεύαμε αυτή τη δουλειά και θέλαμε να γίνουμε σπουδαίοι. Δεν μας ενδιέφεραν τα εξώφυλλα, δεν υπήρχαν κιόλας τότε. Αυτά ήταν για τους σταρ του κινηματογράφου και όχι για μας του θεάτρου. Τώρα είναι μια άλλη μόδα, επειδή στον χώρο μας έχει καταργηθεί και η άδεια, ο καθένας μπαίνει και τα μανεκέν και ό,τι θέλεις μπαίνει και τα από τηλεπαιχνίδια. Δεν είναι κατοχυρωμένο το επάγγελμα. Αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν στον χώρο για την προβολή τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments