Lifestyle

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες»
Βασίλης Μπισμπίκης: Τις αποκαλύψεις που σοκάρουν των τελευταίων ημερών σχολίασε ο Βασίλης Μπισμπίκης καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για το ζήτημα που έχει προκύψει με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βίαιη συμπεριφορά στο θέατρο.

Μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα στο σημερινό «Πρωινό», ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εναντίον γνωστών καλλιτεχνών, που δεν κατονομάζονται πάντα, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς ηθοποιούς.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει συμμετάσχει και σε καμπάνια κατά της βίας που στρέφεται ενάντια στις γυναίκες, εξήγησε ότι έχει δουλέψει στη ζωή του δίπλα σε πολύ σκληρούς σκηνοθέτες -και κατονόμασε την Άννα Συνοδινού, δίπλα στην οποία έκανε τα πρώτα βήματά του- και ότι ο ίδιος τοποθετεί το όριο του τι είναι ανεκτό στο σημείο που η προσβλητική συμπεριφορά γίνεται προσωπική.

Όμως, εξέφρασε και κάποιους προβληματισμούς. Κυρίως, αναφορικά με τα όρια που θα πρέπει να ισχύουν για αυτού του είδους τις καταγγελίες. Πρώτον, για να προστατεύονται οι άνθρωποι από αβάσιμες κατηγορίες και, δεύτερον, για να μην αποδυναμωθεί το θέμα της σεξουαλικής -και όχι μόνο- βίας, από την κατάχρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments