Lifestyle

Kristen Stewart: Απίθανη η ομοιότητα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Kristen Stewart: Απίθανη η ομοιότητα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Kristen Stewart: Μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Νταϊάνα και η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Η Kristen Stewart (Κρίστεν Στιούαρτ), η Αμερικανίδα ηθοποιός η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Μπέλλα Σουάν στη σειρά ταινιών «Λυκόφως», αναμένεται να ταράξει τα δεδομένα με τον νέο της ρόλο ως πριγκίπισσα της Ουαλίας, δηλαδή ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πιο αναλυτικά, προγραμματισμένη για κυκλοφορία στα 25 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα, η ταινία «Spencer» προκάλεσε από την αρχή συζητήσεις λόγω της επιλογής της Kristen Stewart στον ρόλο της αγαπημένης πριγκίπισσας. Η εταιρεία παραγωγής Neon, η οποία έχει αναλάβει τη δημιουργία του «Spencer» με επίκεντρο το διαζύγιο των royals, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της μεταμόρφωσης της νεαρής ηθοποιού.

Και η ομοιότητά τους είναι τόσο εμφανής με αποτέλεσμα να γίνει viral μέσα σε ελάχιστες μόνο ώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το outfit της Kristen Stewart βασίστηκε σε μια εμβληματική εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας από επίσκεψή της σε ιατρική μονάδα στο Σέφιλντ το 1986. Και όπως φαίνεται, είναι μακράν η πιο πειστική εκδοχή της που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η εν λόγω φωτογραφία δείχνει την Stewart με ένα μαύρο καπέλο με βέλο, κόκκινο παλτό και μαύρη μπλούζα με φιόγκο στον λαιμό, με το χαρακτηριστικό ξανθό καρέ hairstyle της πριγκίπισσας. Άλλωστε, το ενδιαφέρον για τη ζωή της Νταϊάνα που αγαπήθηκε όσο καμία, παραμένει πιο ζεστό από ποτέ και μετά τον τέταρτο κύκλο του «The Crown», έρχεται μια νέα βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín με την Kristen Stewart στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στις δηλώσεις της για το ρόλο της, η Stewart σχολίασε πως η ταινία φιλοδοξεί να παρουσιάσει τη συναισθηματική κατάσταση της πριγκίπισσας σε ένα σημείο ιδιαίτερα κομβικό στη ζωή της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προσπαθώντας να ορίσει τον εαυτό της.

Από την πλευρά του, ο Pablo Larrain στο παρελθόν εξήγησε τι ήταν αυτό που είδε στη Stewart και την επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο: «Η Kristen είναι μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς των ημερών, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, να είναι πολύ μυστηριώδης και πολύ ευαίσθητη και βασικά πολύ σκληρή, επίσης, πράγμα που είναι αυτό που χρειαζόμαστε».

Πάντως, η Kristen Stewart με τη σειρά της, σε δηλώσεις της στο ET τον περασμένο Νοέμβριο, δήλωσε ενθουσιασμένη για τον ρόλο που κλήθηκε να ερμηνεύσει. «Πρόκειται πραγματικά για ένα project που απαιτεί πολλή σκέψη. Υπάρχουν τόσες πολλές προοπτικές της ίδιας και της ιστορίας της… Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments